Изпълнителната комисия на ГЕРБ ще продължи да опровергава лъжите на

...
Изпълнителната комисия на ГЕРБ ще продължи да опровергава лъжите на
Коментари Харесай

ГЕРБ опровергава отново възможността за коалиция с БСП

Изпълнителната комисия на ГЕРБ ще продължи да опровергава лъжите на Българска социалистическа партия за допустимо съдружно ръководство сред двете партии, оповестиха от партията на Бойко Борисов.
Повод за реакцията на ГЕРБ са думите на заместник-председателя на Националния съвет на Българска социалистическа партия Кирил Добрев за допустимо взаимно ръководство. Няколкократно в изявлението му по Би Ти Ви на 30.10.2017 година, Добрев съобщи („ Нормално е, в случай че Българска социалистическа партия бъде първа политическа мощ, да предложения ГЕРБ. Нормално е, в случай че ГЕРБ се съгласи, да търсим способи за решение. “; „ Днес се разминаваме, отново споделям – през днешния ден се разминаваме, след три години може да се съберем. “), цитират думи на Добрев от ГЕРБ.
За следващ път заявяваме изрично, че за ГЕРБ е невероятно и недопустимо да ръководи дружно с Българска социалистическа партия. Никога и под никаква форма сходна коалиция не е била обсъждана нито вътре в ГЕРБ, нито с представители на Българска социалистическа партия. Припомняме, че ИК на ГЕРБ реши да предложи на Националното заседание на 26.11.2017 година да одобри експлицитна декларация, в която се споделя, че партията няма да ръководи дружно с Българска социалистическа партия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР