Изпълнителната комисия на ГЕРБ-СДС реши да използваме 1 мандат с

...
Изпълнителната комисия на ГЕРБ-СДС реши да използваме 1 мандат с
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Утре в НС ще представим безспорен кандидат за премиер

Изпълнителната комисия на ГЕРБ-СДС реши да използваме 1 мандат с наш министър председател и да съставим държавно управление. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на конференция в централата на партията.
 
Избори през август без бюджет е злополука,  всеки виновен политик не може да остави нс да работи 1 месец без да създаде нищо, не може хаоса в страната да продължи, добави той. 
 
Не може да оставим хаоса в страната да продължа. Грабежи, произшествия, убийства, никаква вероятност за България! Ще предложим неоспорим министър председател, ще го създадем на следващия ден в Народното събрание, пред водачите на всички партии. Изборът не е за точния миг, това което българите чакат - да се постави ред хаоса, да проработят европейските фондове, ПВУ, процедурите по Шенген и еврозоната да тръгнат, чакат ред в хаоса, чакат ред в правосъдната система, посочи Бойко Борисов.
 
Съзнаваме цялата си отговорност, осъзнаваме хейта, която ще отнесем, съобщи водачът на ГЕРБ. 
Първо се обръщам към втората политическа мощ. Най-стабилните демокрации работят по този метод - слагаме на масата програмата, представяме претендентът за министър председател, добави водачът на ГЕРБ.
 
Категорично сме решени, каквото и да ни коства това, каквито и обиди да има. Не може повече да разделяме на положителни и неприятни партиите в Народното събрание - всички те са излъчени от български народ, сподели някогашният министър председател.
 
Всички медии признават, че за тези две години не е имало битка с корупцията, освен, че нищо хубаво не се е случило, само че и всичко се провали. България наподобява най-зле на Баканите. Нашият министър председател ще бъде човек, който може да изведе стопанската система. 
 
За Политическа партия и Демократична България, в случай че не се случи поддръжка, разчитаме на останалите партии. 2 години бях опрощение за всички и всички се провалиха, акцентира Бойко Борисов. Слагаме мандата на масата и търсим виновните партии да преведем страната. Нямаме условие към личностите в кабинета дали са партийни или специалисти. Ще градим върху това дали си схващат от работата.
 
 Брифинг на ГЕРБ Брифинг на ГЕРБ Източник: Скрийншот/Facebook
Правителство ще има, поемаме риска, съобщи Борисов. Поемаме хейта и опорките.  Ако сме с тях ще е добре за България. Народа ще оцени тези, които оставят ползите на партията на назад във времето. Ние като виновни хора поемаме този ангажимент. Правителство ще предложим подредено на база на цели и цели, кой ще влезе в кабинета от двете партии или от четирите не е от голяма важност. Това народа ще го оцени, изрично съобщи някогашният министър-председател.
 
Първият мандат с излъчен министър председател, горделивост за България, върху състава поставям празните имена на министерствата и с тези които се съгласят да споделим отговорност, запълваме имената на министрите, разказа водачът на ГЕРБ.
 
Кандидатът ни за министър председател би трябвало да направи колектива си, в случай че ни предложат поддръжника на Путин, оня с алените флагове, за обществен министър, няма да го одобрим, акцентира Борисов.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР