Изпълнителната комисия на ГЕРБ определи състава на Етичната комисия на

...
Изпълнителната комисия на ГЕРБ определи състава на Етичната комисия на
Коментари Харесай

ГЕРБ определи състава на Етичната комисия на партията

Изпълнителната комисия на ГЕРБ дефинира състава на Етичната комисия на партията. Тази комисия би трябвало да следи за вътрешната дисциплинираност в партията. Решението за основаването й беше взето на Национално заседание на ръководещата партия след кавги с евтини жилища, в които бяха намесени хора на ГЕРБ като Цветан Цветанов и Цецка Цачева, както и някои други лица.
Окончателно: Цветан Цветанов към този момент е единствено редови член на ГЕРБ (ОБЗОР) В партията ще има по-висок членски импорт, само че още не е явен размерът му
За ръководител на Етичната комисия бе определен националният представител Валентин Радев, а за членове - народните представители Ивелина Василева и Красимир Ципов, заяви пресцентърът на ГЕРБ.

Изпълнителната комисия е утвърдила също вътрешни правила за работа на Етичната комисия. Според тях Етичната комисия ще рапортува всички прегледани сигнали и осъществената работа по тях на Изпълнителната комисия.

Tази вечер Изпълнителната комисия на ГЕРБ е утвърдила и нови диференцирани ставки за членския импорт, който ще заплащат членовете на партията.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР