Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия организира

...
Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия организира
Коментари Харесай

ИАНМСП организира националния щанд на едно от най-значимите изложения за сектора на ХВП - Gulfood Dubai 2021

Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия провежда националния щанд на едно от най-значимите търговски изложби за бранша на хранително- вкусовата индустрия в света - Gulfood, което се организира в интервала до 25 февруари в Дубай, ОАЕ.

В тазгодишното издание на събитието присъединяване в националния щанд взеха 7 родни МСП - производителят на естествен оцет " Веда ", " Диавена ", специолизирана в производството на рибни и месни консерви, производителят на захарни и шоколадови произведения " Мелбон ", " Натюр БГ " - компанията, профилирана в производството и търговията с здравословни, диетични, диабетични и био-храни, " Си Комерсиал 7 " и " Тип Консулттрейд ",произвеждащи и търгуваща със захарни произведения, както и производителят на течни подправки, оцет, ядки, захарни сиропи и  сурово пресовани масла " Смик Ингридиънтс ".

Компаниите имат възмжност да показват продукцията си на специфична структура и да се срещнат с евентуални бизнес сътрудници от Близкия Изток, Азия, Африка и Европа и Съединени американски щати, като наред с да станат част от редица съпътстващи събития, които показват последните трендове в бранша на ХВП.

Gulfood 2021 се организира при засилени ограничения за сигурност, свързани с пандемията COVID- 19, която пази стотиците изложители и гости на комерсиалния панаир. Събитието, което се подрежда измежду най-мащабните в света, е отличен инструмент за развиване на бизнеса, като формалната му статистика демонстрира, че 71% от изложителите осъществят поръчки в първите 12 месеца след ревюто в размер на до 500 000 $.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР