Изпълнителката, набрала огромна популярност само за една година, се включи

...
Изпълнителката, набрала огромна популярност само за една година, се включи
Коментари Харесай

Лизо с благотворителен обяд за медицинските работници, борещи се с COVID-19 - slava.bg

Изпълнителката, набрала голяма известност единствено за една година, се включи към огромната група известни персони, които подаряват по време на пандемията от ковид. Тя обаче реши да помогне по друг метод и обезпечи обяд на медицински служащи в незабавно поделение, борещи се с COVID-19.

Звездата се увери, че всеки един екип на първа линия има задоволително храна, с цел да зареди батериите и да продължи битката. Лизо разгласи дарението си с клип в обществените мрежи, където сподели по какъв начин медиците получават своя обяд. „ Поздравления за нашите герои “, написа тя под видеото и добави линк към дарителска сметка.

Болницата „ Henry Ford “, която се намира в Детройт – родния град на изпълнителката, ѝ благодари посредством профила си в Туитър. „ Изненада! Лизо обезпечи на незабавните екипи в болничното заведение обяд и ги поддържа със известие в обществените мрежи. Лизо, от цялото си сърце ти благодарим по тази причина, че направи деня ни по-хубав с това подаяние! “.

Звездата благодари на всички медицински служащи, които безспирно се борят с ковид и се пробват да спасят колкото се може повече животи. „ Благодаря ви, че сте героите в тази история и ние оставаме у дома, молим се и ви мислим всеки ден. Бог да ви благослови “, споделя Лизо в известието си.

По време на пандемията от COVID-19 Лизо се пробва по всякакъв начин да помогне и на почитателите си, които сега са у дома. Тя води класове по медитация в обществените мрежи, с цел да успокои тези, които са уплашени в тази сложна обстановка.

Източник: tialoto

Снимка: БГНЕС

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР