Изпълнителката на “Гледай, гледай, “Истини и “Вълк единак ще допринесе

...
Изпълнителката на “Гледай, гледай, “Истини и “Вълк единак ще допринесе
Коментари Харесай

Джорджия стяга 10 бала

Изпълнителката на “Гледай, гледай ”, “Истини ” и “Вълк единак ” ще способства за организацията и празничната визия. “Ще избера дами от няколко разнообразни града, не желая да се концентрирам главно в столицата. Вярвам, че с този дребен жест ще подаря благополучие ”, разяснява тя. Роклите ще бъдат подарък от известния български дизайнер, притежател на влиятелния приз “Златна игла ”, както и на доста други награди, Стоян Радичев. Пловдивчанинът ще се погрижи за най-важния детайл, залагайки на стилна и елегантна линия. Към него ще се причисли гримьорката Аделина Цанева, която има грижата за типа на куп телевизионни звезди, включително и на една от честите й клиентки – Илиана Раева.

“Трябва да благодаря на всички тези хора, както и на Вили Диманкова, Камелия Иванова и инж. Йордан Колев – без тях тази магия няма да бъде действителност ”, споделя Джорджия.
Реклама
През миналата година тя още веднъж протегна ръка на момиче в потребност, поемайки разноските за бала. Припомняме, че хубавицата от огромно семейство се качи на бляскав автомобил, а роклята й бе обсипана с камъни и пайети. В поредицата от разкрасителни процедури бе включена и нейната майка. “Джорджия направи голям жест към мен и фамилията ми. Щастлива съм, че имах опцията да я срещна ”, разяснява ученичката, с упоритост за кариера на правист. Преди два месеца Джорджия безусловно взриви обществената мрежата, откакто сподели фотография на новото си гадже, който се оказа дългогодишната експоловинка на " Мис България " Тамара Георгиева.Става дума за милионерския правоприемник Стивън Роуз.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР