Изпълнителите Теди Александрова и Емрах Стораро си размениха остри думи

...
Изпълнителите Теди Александрова и Емрах Стораро си размениха остри думи
Коментари Харесай

Бившите вече Емрах и Теди Александрова се хванаха за гушите! ВИДЕО

Изпълнителите Теди Александрова и Емрах Стораро си размениха остри думи и обвинявания в обществените мрежи нощес. Дуетните половинки имаха връзка близо две години, само че наподобява връзките им към този момент са завършили.

Синът на Тони Стораро неотдавна изтри всичките си фотоси с изпълнителката в Инстаграм, а нощес се включи онлайн в мрежата, където изясни на аудиторията какви са връзките им все още и даде старт на словесната офанзива посред им.

Двамата са разграничени, а повода за края на тяхната връзка е Теди, твърди Емрах. Наскоро няколко уеб страницата разгласиха информацията, че Емрах има ново гадже и то продава тялото си. Той упрекна Александрова, че е платила на медиите, с цел да качат тази вест и сподели, че такова момиче не познава.

" Тя просто не можа да преживее обстоятелството, че аз желая да сме единствено другари. Явно не съм й омръзнал. Постоянно повтаряше, че ще се самоубие ", написа Емрах.

Теди не се забави с отговора си и се включи онлайн в Инстаграм, където съобщи, че се усеща извънредно афектирана и отношението му е неуважително. Тя е 11 години по-голяма от него и съгласно нея Емрах си прави ПР на неин тил.

" Сега ще ви кажа, че не трети човек, а татко му - уважаваният Тони Стораро, ни раздели ", безапелационна е русокоската. Теди чака да й бъдат изплатени 21 хиляди лв. за изработката на трите най-големи шлагера на Емрах, на които тя е създател и съобщи, че персонално от Тони й е дадено, че ще получи парите си, само че по този начин и това не се е случило.

Певицата разкри, че преди време Емрах е счупил носа й, и даже има очевидци на случилото се, само че е решила да не се обръща към служители на реда, а е отишла единствено в лечебно заведение, където медиците са удостоверили счупването.

Стораро разгласява клип, в който певицата очевидно е в не положително положение и получава паник офанзива, само че почитателите му дефинираха гледката като " невъздържание с незаконните вещества”.

Феновете на певицата дефинираха държанието на Емрах като неприлично и немъжко.

Чуйте техния роман:



Източник: ТрафикНюз

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР