Изпълненията на шест известни пловдивски хора ще огласят Централна гара

...
Изпълненията на шест известни пловдивски хора ще огласят Централна гара
Коментари Харесай

Голяма изненада за посетителите на Централна гара и автогара Родопи

Изпълненията на шест известни пловдивски хора ще огласят Централна гара и автогара " Родопи “ през месеците март и април като част от програмата на " Пловдив 2019 “. Поредицата от музикални събития има за цел да изненада нормалния поток от пътуващи по тези места, с цел да отмести погледа им от забързания график, екраните на мобилните им телефони и да ги срещне с хоровото изкуство по един забавен и занимателен метод.

Изявите започват на 2 март от 10.30 часа с гласовете на хористите от Камерен хор " Иван Спасов “ в региона на Централна гара.  Следващата демонстрация е на 13-и март на автогара " Родопи “ от 18.30 часа, където мъжкият хор " Стефка Благоева “ ще зарадва пътуващите със свои осъществявания.

В спонтанните изяви на едни от най-оживените места в града ще се включи и Хорът на пловдивските момчета, който на 15-и март от 11.30 часа ще огласи фоайето на Централна гара Пловдив. Гарата ще се трансформира в хорова сцена и за камерна вокална групировка " Кантикус де Орис “ на 23-и март от 11.30 часа и на хор " Детска китка “ на 13-и април от 13.30 часа. Музикалните събития ще завършат в края на април с осъществявания на Камерна вокална групировка с диригент Станимира Манолова.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР