Изпадналият зад борда на Народното събрание Слави Трифонов не благоволи

...
Изпадналият зад борда на Народното събрание Слави Трифонов не благоволи
Коментари Харесай

Бомба! Ето къде са скрити милионите на топ богаташа Слави Трифонов

Изпадналият зад борда на Народното събрание Слави Трифонов не благоволи по време на късия си политически живот да оповести обществено размера на благосъстоянието си, макар че законът го задължаваше да го направи. В качеството си един път на положил клетва народен представител, а по-късно на водач на политическа партия, показана в Народното събрание, той бе задължен годишно да подава имуществена декларация пред КПКОНПИ. След като месеци наред отхвърляше да я попълни, стана ясно, че против него е била водена инспекция, била му е наложена санкция, която той е платил.

Какво обаче крие пишман политикът и паралия Слави Трифонов, се питат всички? Самият той призна, че спестяванията си съхранява в три банки в България. Поне това са сметките, които е разкрил на свое име. Парите му зад граница обаче са непроследими, защото името му още преди години бе забъркано в кавги с офшорки. Богатството на Дългия от дълго време възлиза на милиони, като солидна част от тях къта в три родни банки, а останалите са вложени във всевъзможни бизнеси, компании и парцели. Само капиталът на най-известната му компания, която продуцира телевизионните и музикалните му планове, възлиза на баснословните 9 милиона лв.. Участие в ръководството на 7 компании и едно съдружие и благосъстоятелност в 4 сдружения демонстрира информация за цялата досегашна комерсиална активност на Станислав Тодоров Трифонов в обществените регистри. Петте компании, в чиито бордове продължава да е проваленият политик, са „ Седем-осми “, „ Призма интерактив “, „ Сет 666 “, „ Алт плеър “ и „ Ермитаж есте “, в които са вложени още веднъж милиони левове. На последната компания се води и палатът му на 5 етажа с басейн, винарна и денонощна защита в „ Бояна “, който той населява от няколко години.

Вбесен от желанието на собствен симпатизант да разбере каква е повода водачът на сгромолясалата се Има Такъв Народ да не заявява парите и парцелите си пред обществото, макар че е задължен, Дългия разгласи, че ще заведе въпросния интересуващ се до трите банки, в които държи парите, с цел да видел персонално какъв брой е богат.

Трифонов е в класацията на родните милионери още отпреди 20 години. Докато предаването му се излъчваше всеки работен ден по Би Ти Ви, за година той получаваше по 10 милиона лв. от малкия екран. За 19 години там сумата набъбва до умопомрачителните 190 милиона лв., от които повече от половината отивали за разноски за заплати, техника и други, само че и оставащата в джоба на Дългия сума също е внушителна.
 
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР