Изпадналият в затруднение крипто кредитор Hodlnaut е съкратил около 40

...
Изпадналият в затруднение крипто кредитор Hodlnaut е съкратил около 40
Коментари Харесай

И този крипто кредитор съкращава персонал

Изпадналият в усложнение крипто заемодател Hodlnaut е съкратил към 40 чиновници, оповестява Reuters, базирайки се на следствие от сингапурската полиция. Новината идва, откакто компанията стопира тегленията на криптовалута.

На 13 август азиатският крипто заемодател подаде молба за отбрана против кредитори във Върховния съд на Сингапур, с цел да бъде подложен под правосъдно ръководство - развой за възбрана на всевъзможни правни искания и производства против него от страна на кредитори.

Ходът на Hodlnaut е сходен на zipmex и Волд, които потърсиха отбрана от кредитори в Сингапур и получиха към три месеца време, с цел да разрешат финансовите си проблеми.
 Crypto.com, за която работят и хиляди българи, освобождава 5% от личния състав си след срутва на криптовалутите
Crypto.com, за която работят и хиляди българи, стартира да освобождава чиновници

Това е третата криптокомпания, която освобождава чиновници

От Hodlnaut обявиха, че работят с юристи и имат за цел да избегнат насилствена разпродажба на своите активи при настоящи по-ниски цени.

Компанията е последната от поредицата световни крипто играчи, които се сблъскаха с компликации след внезапната ликвидация на пазарите, която стартира през май с колапса на два сдвоени токена - Luna и TerraUSD.

Крипто кредиторът изясни, че съкращенията са нужни за понижаване на разноските на компанията, която през днешния ден остава единствено с към 10 работещи чиновници.

Hodlnaut започва през 2019 година в Сингапур, с цел да разреши на потребителите да подават своите крипто притежания и да печелят рента. Към декември предходната година компанията сподели нейните ръководени активи са над 500 милиона $ и че дейните й консуматори са 10,000 XNUMX.

Докато Hodlnaut минава през правосъдно ръководство, средствата на клиентите му остават блокирани. Фирмата към момента не знае по кое време още веднъж ще стартира тегления.
 Крипто кредиторът Voyager с активи за $10 милиарда е следващият, който изпада в неплатежоспособност
Крипто кредиторът Voyager с активи за $10 милиарда е следващият, който изпада в неплатежоспособност

Това е втората компания за криптовалути, която е пред банкрут в рамките единствено на няколко дни
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР