Изпадналата извън борда на 48-ия парламент партия на Слави Трифонов

...
Изпадналата извън борда на 48-ия парламент партия на Слави Трифонов
Коментари Харесай

Ива Митева влиза в парламента утре

Изпадналата отвън борда на 48-ия парламент партия на Слави Трифонов Има Такъв Народ ще има представител на утрешното първо съвещание. Бившият ръководител на Народното събрание Ива Митева ще участва, защото се връща на поста си шеф на на дирекция " Законодателна активност и право на Европейския съюз " от 4 ноември, както към този момент ви съобщихме.

Според параграф 7 от преходните и заключителни разпореждания на закона за държавния чиновник, в случай че той бъде определен за народен представител, има право да се върне на предходната си служба след преустановяване на пълномощията му. В изборния кодекс е посочено, че претендентите, които са на обществена служба, наложително би трябвало да употребяват заплатен или неплатен годишен отпуск за времето от регистрацията за изборите до оповестяването на резултатите.

Ива Митева беше главният правист на " ИТН ". Тя беше ръководител на първите два къси Народното събрание - 45-ото и 46-ото Народно заседание, когато партията на Слави Трифонов беше надлежно втора (след ГЕРБ-СДС) и първа политическа мощ в Народното събрание.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР