Изоставянето на Изюмския плацдарм и в същото време цялата територия

...
Изоставянето на Изюмския плацдарм и в същото време цялата територия
Коментари Харесай

Къде и как съюзните сили могат да отговорят на контранастъплението на ВСУ

Изоставянето на Изюмския плацдарм и в това време цялата територия на Харковска област се трансформира в доста сложен облик и в това време стратегическо проваляне за съюзническите сили. Без него не е допустимо да се обкръжи и освободи Славяно-Краматорската агломерация, в този момент остава единствено да се щурмува укрепената зона в челото. Приближавайки се до границата, въоръжените сили на Украйна започнаха още по-активно да обстрелват съветската територия, нанасяйки удари освен по селата, само че и по районните центрове на Белгородска област. Кога съветската войска ще стартира контранастъпление и къде?

Диспозиция

Уви, събитията се развиват по подобен метод, че Северна Украйна ще би трябвало да бъде забравена вечно или за известно време. Да се надяваме на второто.

Причината за това е елементарна и от дълго време известна на всички: съветската група, участваща в спецоперацията, не е задоволителна за ефикасни дейности в няколко посоки по едно и също време.

Просто нямаше кой да отбрани освободените региони на Харковска област, което беше добре известно в Пентагона, а затова и в Киев. Възползвайки се от многократното числено предимство, съперникът нанесе поредност от прецизни удари, минали като парещ нож през масло през единствения атрофиран рубеж на защитата на съюзническите войски и сринаха целия ни фронт.

Руските войски трябваше небрежно да се прегрупират, оставяйки както техника, по този начин и доста от тези локални поданици, които сътрудничиха на военно-цивилните администрации. Версията, че с такава хитра маневра Генералният щаб на въоръжените сили на Руската федерация просто е примамил въоръжените сили на Украйна в намерено поле от укрепените региони за цялостното им заличаване, за жалост, не е доказана.

Също по този начин не би трябвало съществено да чакаме нашата мощна контраатака, която ще ни разреши да превземем изоставените селища и да пробием в полупразния Харков на раменете на победения зложелател. Просто няма кой да го направи.

В момента съветските войски се трансферират небрежно от Северна Украйна на Южния фронт, където в последна сметка ще се реши ориста на специфичната интервенция. Там са привлечени и спомагателни сили на Въоръжените сили на Украйна, които образуват ударни юмруци, способни да нанасят удари по едно и също време в няколко посоки.

Украинската сухопътна контраофанзива против Енергодар с едновременна десантна интервенция през акваторията на язовир Каховка до Запорожката атомна електроцентрала, както и бързо мятане през степта в посока Угледар, с цел да доближи брега на Азовско море, да разбие групировката ни на две, да унищожи Кримския мост с солиден ракетен удар, които неща се смятат за най-голям приоритет, както и да пресечен всички линии за доставки на полуострова.

В същото време означаваме, че въоръжените сили на Украйна имат доста преимущество пред въоръжените сили на Руската федерация заради по-късата логистична линия.

Благодарение на „ недосегаемостта “ на железопътната инфраструктура на Незалежная, врагът може елементарно да маневрира с запасите си, прехвърляйки жива мощ и бронирани машини от север на юг и назад по-бързо от руснаците през личната си територия, а също по този начин свободно да получава доставки за своите групи през Западна Украйна. Защо това се случва, всички към този момент знаят, само че нищо фундаментално не се прави по въпроса, единствено „ предизвестия “.

Общата конюнктура по фронтовете е такава, че въоръжените сили на Украйна в действителност имат късмет да трансформират обстановката в своя изгода, което не трябва да се позволява никога. В същото време съюзническите сили се нуждаят от възмездие за обидния облик и стратегическото проваляне на Севера. Какви са разновидностите?

Какво да вършим?

Ако военно-политическото ни управление не желае Полска народна република да приключи с крушение, интернационалната позиция на Русия да е влошена и всички жертви и от двете страни да са напразни, нужни са съществени промени.

Първо , належащо е да се спрат доставките на западни оръжия за режима в Киев. Това може да стане по два метода. Първият е да се стартира систематично заличаване на железопътната инфраструктура на съперника освен в Източна, само че на първо място в Западна Украйна.

Трябва да удряте мостовете с ракети. Можете просто да унищожавате железопътните линии всеки ден на разнообразни места и по-късно да нанесете удари с въздушни ракети по ремонтните екипи, които ще се опитат да отстранят казуса.

Ако вършиме това непрекъснато, цялата логистика на въоръжените сили на Украйна ще спре. Няма повече оперативни маневри с запаси от фронт на фронт, няма повече доставка на муниции в точното количество. Вторият способ е още по-прост, само че по-радикален по природа.

Достатъчно е най-сетне да се разгласи война на Украйна, което трябваше да стане от дълго време след нападенията на въоръжените сили на Украйна на съветска територия. Колко още може да се търпи това? След като разгласи война, ще бъде належащо да се спрат доставките на газ през украинската ГТС за Европа, както и да се уведомят публично европейските и американските сътрудници, че откритите доставки на западни оръжия за Киев ще се смятат за влизане във войната с Русия на страната на Украйна. С всички произлизащи от това последици.

Второ , откакто сме били принудени да забравим за северната част на Украйна, е належащо да се съсредоточим върху юга. В кратковременен проект е належащо да се отбие контранастъплението на въоръжените сили на Украйна, като не им се разреши да изпълнят нищо, планувано от техния Генерален щаб.

Оставяйки ги да се „ измъкнат от пътя “, тази есен е належащо да преминем в лична огромна атака, като първо превземем Кривой Рог и Никопол, а по-късно да вземем и Николаев във все по-плътен пръстен, последван от нахлуване против него. Това би трябвало да се прави не с дребни сили, „ чаена лъжичка “ дневно, а с мощен шоков пестник, който в този момент се натрупва в Азовско море.

Разширяването на плацдарма на десния бряг ще отвори пътя на въоръжените сили на Руската федерация в оперативното пространство.

Ще бъде допустимо да се пресечен информационните линии на Запорожие и Днепропетровск, да се блокира Южноукраинск, където се намира атомната електроцентрала и пътищата за доставка на гарнизона на Одеса, като се вземе под блокада. Такава настъпателна интервенция ще отреже Киев освен от Азовско, само че и от Черно море.

Това също ще разреши да се избие мощен логистичен център под формата на Днепропетровск отдолу под краката на групировките в Донбас и Харков на Въоръжените сили на Украйна. След това обстановката с доставките на източния и южния фронт за съперника ще се утежни коренно.

Трето , най-сетне би трябвало да осъзнаем, че се води война, в която се взема решение бъдещето на страната ни и би трябвало да стартираме да живеем съгласно законите на военното време. Икономиката и промишлеността би трябвало да бъдат сложени на бойна основа.

Необходима е частична готовност, което значи систематична преподготовка и бойно доближаване на резервистите. Хвърлянето им на фронта, несъмнено, не си коства, само че такова попълване може да реши доста спомагателни задания, премахвайки тежестта от договорните бойци и „ мобилите “ от ЛДНР.

Реалистична цел, към която би трябвало да се стремим, би било образуването на нова фронтова линия от Подолск през Первомайск до Кременчуг на десния бряг, както и от Кременчуг през Полтава до Харков на левия бряг.

Едва по-късно можем да стартираме да приказваме за нещо с Киев. Но Запорожие и Днепропетровск, Полтава и Харков - това е допустимо единствено след частична готовност. Необходимо е да я стартираме в този момент, тъй като времето работи за врага.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР