Изоставената любовница Елмира е станала основна причина за екзекуцията на

...
Изоставената любовница Елмира е станала основна причина за екзекуцията на
Коментари Харесай

Шефът на ВИС Васил Илиев ликвидиран заради женска ревност?

Изоставената държанка Елмира е станала съществена причина за изтезанието на Васил Илиев. Известно време след гибелта на именития необут в подземния свят плъзна любопитна и извънредно аргументирана версия за неговото ликвидиране. Тя е обвързвана с въпросното някогашно гадже. Мадамата разкрива скъпа информация за всекидневието на най-опасния мъж в страната по това време, с което подписва неговата смъртна присъда.
Основателят на ВИС-2 беше убит на 25 април 1995 година в София. До ден сегашен неговите убийци не са открити. Поради несръчност или корумпираност от страна на следователите всички същински следи към убийците са пропуснати.
 Погребението на Васил Илиев.В кръгчета са обградени Мая Илиева(вляво) и Кристина Погребението на Васил Илиев.В кръгчета са обградени Мая Илиева(вляво) и Кристина
Мистерията е на път да бъде разплетена в днешни дни, а главно настоящо лице е огромната обич на Васил Илиев - Елмира. Тя става причина за раздялата и развода на мафиота с неговата законна брачна половинка Мариета, майка на тяхната щерка Ивона.
Изкусителната сервитьорка оплита сърцето на по-големия от братята Илиеви в Японския хотел. Тя работи в тамошния ресторант и хваща окото на боса.

" Успя да изпревари десетки други златотърсачки и напипа най-правилния път, с цел да омае Васко - споделя един от околните хора на фамилия Илиеви. - Знаеше, че той е най-могъщият българин от първата половина на 90-те години. "

В резултат на пламналата обич сред Илиев и сервитьорката дамата на боса Мариета е изгонена от фамилния дом в столичния квартал " Дружба ". Пратена е в родния Кюстендил дружно с мъничката Ивона. Честолюбивият Васил признава на своята законна брачна половинка по какъв начин е влюбен в друга жена. Разводът е организиран доста бързо.
 Илиев с първата си обич. Илиев с първата си обич.

На мястото на Мариета в панелката се придвижва Елмира. Новата половинка има огромни проекти. Тя не може да се помири да живее измежду бачкатори и роми в един от най-бедните квартали на столицата. Красавицата желае разкош. Знае по какъв начин може да го получи, тъй като вижда ежедневния оборот от долари и марки, които минават през ръцете на боса.
Елмира убеждава мафиота да влага парите в недвижимо имущество. Изборът пада върху най-скъпото допустимо място - центъра на София. Елмира харесва мезонет против Японския хотел. Изборът не е инцидентен. С това тя желае да обвърже сантиментално Васил с мястото, откъдето е тръгнала тяхната връзка.

Плановете на знойната красавица са прелестни.

" Поръчаха обзавеждането за големия апартамент от Италия - прибавя източникът на " България Днес " - Тоалетната беше селектирана от последните каталози на известните дизайнери, а спалнята беше почтена даже за Шехерезада. "

Грандиозният ремонт стартира. Обещанията на майсторите са двойката да заживее в центъра на града след няколко месеца.
 Васил Илиев е убит в колата си на 25 Април 1995г. Васил Илиев е убит в колата си на 25 Април 1995г.

Всичко се развива чудесно за Елмира, само че тя не е способна да управлява едно-единствено нещо - нощния живот на Васил. По-големият брат се пуска по модерната вълна от мутренските години и рядко пропуща вечер, без да купонясва. На едно от празненствата под погледа му попада балерината Кристина Мицева, бъдеща половинка на футболиста Любослав Пенев и майка на едно от двете им деца.

Високата русокоска с млечнобяла кожа влиза под кожата на Васил Илиев. Влюбчивият необут доста бързо не помни за Елмира и даже я гони от панелката в " Дружба ".

Тоталната смяна нанася нечовечен удар на досегашната любимка. Тя е гневна от постъпката на Васил Илиев, само че осъзнава, че нищо не може да направи.

Точно в този миг бизнес ползите на боса стартират да престъпват естествените граници. Неговата империя се разраства с изключителни темпове. Враговете на Васил се множат всеки ден.
 Кристина Мицева Кристина Мицева

" Никой не знаеше по какъв начин тъкмо протича неговият ден - споделя доближеният на фамилия Илиеви. - Пътуваше самичък с колата, в случай че не беше препил или не отиваше на среща с някой различен от огромните босове. Охраната се движеше нормално зад него. "

Във съдбовния 25 април Васил се качва за пръв път в своя нов " Мерцедес SL 500 ". Хитовото возило е закупено от Филип Найденов-Фатик.

" Няколко дни по-рано се беше видял за последно с Елмира и евентуално тогава й е споделил за новия " Мерцедес " - споделя източникът на " България Днес ". - Много малко хора знаеха, че сменя своя автомобил. Вероятно тя е споделила новината, без да желае или съзнателно, на хора, които са свързани с поръчителите или непосредствено с убийците. "

Сервитьорката е познавала чудесно всекидневието на боса. Почти всеки ден той вечерял в своя обичан ресторант " Мираж " и нееднократно я е вземал с него. Точно по уличките на столичния квартал " Гоце Делчев " се случва и стрелбата против Васил Илиев. Докато той кара по ул " Луи Айер ", против мерцедеса изскачат убийците и стартират пукотевица. Босът е уцелен в главата и умира на място.

 Кристина живее с Любослав Пенев след гибелта на Васил Кристина живее с Любослав Пенев след гибелта на Васил
В паниката след показната екзекуция полицията и правилните хора на Васил Илиев стартират търсене на убийците. Всички старания удрят на камък, само че следователите са единомислещи - някой вътрешен човек е дал информация за маршрута, по който се е движел Васил Илиев, и за новия автомобил, каран в пролетната вечер.

Следите на Елмира се губят мистериозно от съдбовната дата.

" Нищо чудно убийците и нея да са очистили, с цел да не води служителите на реда или отмъстителите до тях - разсъждава източникът на " България Днес ". - Може и самата тя да е избягала в чужбина, тъй като се е страхувала от вендета. "

Източник и фотоси:

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР