Изображение: Рочдейл Една жертва - известна като Амбър - каза,

...
Изображение: Рочдейл Една жертва - известна като Амбър - каза,
Коментари Харесай

Доклад за скандала с аферите в Рочдейл: Жертвите на „ужасни престъпления“ все още „рутинно са третирани зле“, казват активисти

Изображение: Рочдейл

Една жертва - известна като Амбър - сподели, че 20 до 30 мъже са я малтретирали и съумя да разпознава позитивно осем от 10 нейни насилници в първия от трите планувани парада за идентификация.

Г-жа Оливър твърди, че полицията не е била склонна да разшири следствието и по този метод нито едно от интервютата на Амбър не е било пуснато в системата, нито са записани закононарушения и нищо не беше записано във връзка с обвинените.

В последна сметка прокурорите взеха тактическо решение да посочат жертвата в обвинителния акт като „ съзаговорник “, с цел да подсигуряват, че нейните показания ще бъдат изслушани от жури.

Днешният обзор разказва това решение като „ тъпо “.

Шестгодишното следствие на интервенция Span, поръчано от кмета на Манчестър Анди Бърнам, е, по думите на самия кмет, „ мъчно четиво ".

Той прегледа случаите на 111 деца в полицейските досиета по време на интервенция Span и откри, че има доказателства, че 74 от тях са били полово...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР