Изображение: (отляво) Фостър и Анет Бенинг. Снимка: Кимбърли Френч/Netflix Стол,

...
Изображение: (отляво) Фостър и Анет Бенинг. Снимка: Кимбърли Френч/Netflix Стол,
Коментари Харесай

Треньорът в реалния живот на Даяна Ниад казва, че Джоди Фостър е създала ролята: „Мислех, че съм аз“

Изображение: (отляво) Фостър и Анет Бенинг. Снимка: Кимбърли Френч/Netflix

Стол, който беше най-хубавият другар и професионален треньор на Ниад, споделя пред Sky News: „ Първия път, когато гледах [филма], несъмнено си помислих, че съм аз…

„ Това е сюрреалистично и необикновено и същинска респект към този артист. Искам да кажа, тя го направи. Изненадва ме съвсем всякога, когато виждам кино лентата и го виждам много. Мисля, че съм аз там горе. "

Съобщено е, че 60-годишната Фостър изцяло се е потопила в метода на живот на Стол: тренировки, хранене, добавки, тренировки, всичко.

Бързо отбелязвайки " качеството на солта на земята " на Стол, тя я разказва като " типа човек, с който бихте желали да попаднете в стихия ". Което е шанс, тъй като филмът има няколко стихии, през които би трябвало да премине.

< p> Аннет Бенинг също – която играе Ниад във кино лентата – тренира повече от година, с цел да доближи върхова физическа кондиция за ролята, което несъмнено изискваше продължителни сектори от плуването.

Филмов фестивал в Кан 2021: Блясъкът на аления килим се завръща, защото звезди, в това число Бела Хадид и Хелън Мирън, участват на премиерата

Актьори от международна класа, срещат се със спортисти от международна класа и вършат филм дружно. Това е рецепта, която Netflix ще се надява да бъде шлагер измежду критиците.

Филмът пресъздава някои от най-предизвикателните моменти от действителния живот, който е приключен без потреблението на акула- клетка, макар риска от води, инфектирани с хищници.

Изображение: Бенинг се обучаваше за ролята повече от година. Снимка: Kimberley French/Netflix

Но не акулите се оказаха най-големият проблем.

Стол изясни, че най-голямата опасност за техния триумф идва от смъртоносните медузи.

„ Не ги чакахме. Нямахме визия, че към този момент са в Залива. Но това не беше приятна изненада... Беше нещо като призрачен сън. “

Тя изяснява по какъв начин доктор Ангел Янагихара, биомедицински откривател, считан за един от най-изтъкнатите международни специалисти по медузите в кутия, им оказа помощ да преодолеят евентуално съдбовната спънка, като им оказа помощ да проектират маска.

Това обаче си струваше цената.

„ Даяна получаваше протеза за лицето си, маската, тъй че кутията не можеше да влезе. И тогава чухме за кутия, попаднала в нечия уста и те я погълнаха. И това не беше добре резултат.

„ Плуването с тази маска беше призрачен сън, изключително за мен. Дори не мога да го погледна. Това е клаустрофобично. "

Изображение: Бенинг и Фостър, снимани на снимачната площадка дружно с същинските си герои. Снимка: Кимбърли Френч/Netflix

Режисьорът на кино лентата Чай Вазархели споделя, че са възпроизвели всичко, което Даяна носеше до последния подробност: „ Беше толкоз достоверно. Същият костюм, който Даяна носеше, същите очила, всичко ".

И до момента в който бяха направени две силиконови маски за лице, които Бенинг да носи, Вашархели призна: „ Беше толкоз мъчително, че изрязахме мундщука ".

Това е ход, който Стол утвърди, повтаряйки: „ Добре, добре “.

Вашархели работи със брачна половинка си, професионален катерач, скиор, режисьор и фотограф Джими Чин по кино лентата и двойката има две дребни деца дружно.

Тя изясни: „ Това беше в действителност добър метод да събереш фамилията дружно на едно място и кой знаеше, че можеш да растеш на четирийсетте? Че можеш да растеш след 12 години брак? "

Миналите взаимни филми на двойката включват The Rescue (спасяването на 12 момчета и техния треньор от наводнена пещера в Северен Тайланд) и Free Solo (Оскар- печеливш портрет на скалния катерач Алекс Хонолд).

Щракнете, с цел да се абонирате за Backstage, където и да получавате вашите подкасти

Vasarhelyi заключи своята неповторима област на интерес като „ истории за хора, които тласкат опция ".

И доказвайки, че работата с колегата ви не е безусловно рецептата за злополука, която мнозина биха предположили, тя се пошегува: „ Ние бяхме толкоз остаряла вест, разбирате ли, аз и той. Но ненадейно станахме по-силни. Подобрихме се. И децата си прекараха ужасно. “

Тя добави: „ В последна сметка това провокира някои в действителност дълбоки промени след това по отношение на метода, по който вървим, метода, по който работим дружно. “

Изглежда, Магията на Ниад – която накара действителната героиня на кино лентата да се разсъни един ден на 60 години и да реши, че не е свършила – се отрази върху режисьора.

И тъкмо това е блясъкът, на който Netflix ще се надява си проправя път в сърцата на гласоподавателите в сезона на премиите.

Nyad към този момент се предава в Netflix.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР