Изневярата е нещо, за което никой не обича да говори.

...
Изневярата е нещо, за което никой не обича да говори.
Коментари Харесай

Най-честите причини за изневяра

Изневярата е нещо, за което никой не обича да приказва. Тези, на които са им изневерили, или губят религия в любовта, или им би трябвало дълго време, с цел да простят, само че не и да не помнят. Другите - които изневеряват, също пазят своята пикантна загадка, която в някои случаи е в комплект със съществено възприятие за виновност. Имат съществени лутания по отношение на верният метод на мислене и деяние. Но има и едни хора, които просто са предразположени към провинения, написа trafficnews.bg.

Мъжете и дамите, които могат да се похвалят с по-голям брой полови сътрудници, са по-склонни да изневерят, когато са във връзка, считат учени от Университета в Куинсленд. Причината е в насъбрания сериозен опит. Все отново другите чувства, пристигнали от многото сътрудници, мъчно биха могли да се повторят или задоволят с моногамия. Такива хора мислят доста по-малко, преди да се впуснат във физически контакт с обекта на желанията си, който е друг от формалната им половинка. Това прави директна прилика и с другия вид хора, които най-често изневеряват - тези, които взимат спонтанни решения и са импулсивни във всеки един аспект от живота си. Те не стопират на пауза, с цел да помислят над обстановката, а страстите им надвиват над здравия разсъдък, без значение дали приказваме за ненужна покупка или невярност, написа Independent.

Чувството за раздалеченост от интимния сътрудник и общата незадоволеност от връзката без изненада попадат измежду топ аргументите за кръшкане. Според учените обаче, продължителността на връзката и стадия, в който се намира тя, оказват минимално въздействие върху решението дали да попаднем в непознато легло.

При мъжете, изневярата се показва на първо място в секс, до момента в който при дамите тя може да бъде по-скоро прочувствена и да се ограничи единствено до целувки. А положителното във всичко това е, че дамите, на които са им изневерили, в множеството случаи намират по-подходящ сътрудник по-късно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР