Изненадващото представяне на смартфон от висок клас от Huawei Technologies

...
Изненадващото представяне на смартфон от висок клас от Huawei Technologies
Коментари Харесай

Мистериозен смартфон на Huawei вдъхна надежди на засегнатата от санкции китайска технологична индустрия

Изненадващото показване на смарт телефон от висок клас от Huawei Technologies Co., струващ над 900 $, завладя китайската софтуерна промишленост, вдъхвайки очаквания, че най-големите компании в страната могат да преодолеят глобите на Съединени американски щати, видимо предопределени да осуетят техния напредък, написа Блумбърг.

Mate 60 Pro, който се появи тази седмица за продажба в онлайн молове с малко звук, разпали пристрастености измежду китайските онлайн консуматори, които видяха в премиерата възраждането на Huawei след години на битка с американските ограничавания върху софтуера и схемите. Много разгласиха екранни фотоси и видеоклипове на бързата безжична работа на устройството, което провокира спекулации, че Huawei е съумяла да реализира 5G благоприятни условия.

В сряда акциите на повече от дузина китайски дизайнери на чипове, производители на съоръжение и снабдители на Huawei скочиха сред 8% и 20%. Ралито се породи от очаквания, че Huawei по някакъв метод е съумяла да проектира, създаде и внедри 5G чип, които има сходни благоприятни условия с най-хубавите на пазара, макар неналичието на достъп до артикули на водещи играчи в бранша, в това число Taiwan Semiconductor Manufacturing Co.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР