Изненадващо, нали, но бананите също могат да бъдат диетична храна.

...
Изненадващо, нали, но бананите също могат да бъдат диетична храна.
Коментари Харесай

Свалете 4 кг за 7 дни с банани

Изненадващо, нали, само че бананите също могат да бъдат диетична храна. Бананите са богати на целулоза, скорбяла, калций, магнезий, цинк, сяра, желязо, пектин, витамини А, С, Е, В, глюкоза и захароза. Свалете 4 кг за 7 дни с банани - вижте по какъв начин.

 
В един банан се съдържат 27 мг фосфор, който е доста потребен за умствената активност . Изчислено е, че в 100 г банан има 96 калории. Освен това те съдържат малко мазнини, което подкрепя понижаването на равнището на холестерола в кръвта.
 
За кого е подобаваща банановата диета
Банановата диета се предлага на тези, които желаят бързо да се освободят от няколко непотребни кг . Тя е подобаваща и за тези, които имат проблеми с червата . Доказано е, че бананите подтикват обновяването на епитела на стомаха. Ако обаче имате проблеми с черния дроб и бъбреците, язва на стомаха, затлъстяване, забавено кръвообращение или диабет, посъветвайте се с доктор дали е подходящо да се подлагате на тази диета.

Преди да пристъпите към банановата диета, би трябвало да подготвите организма си.

Един ден преди този момент не консумирайте нищо пържено, мазно, пушено, сладко или прекомерно солено.

Пийте зелен чай или минерална негазирана вода.
Успехът на банановата диета зависи доста от верния асортимент на бананите.
Те би трябвало да са с тънка кора, жълти и не доста дълги. Преди ястие би трябвало да ги почистите деликатно, като премахнете белите влакна. Не купувайте зелени банани, те не са положителни за консумация. В тях се съдържа несмилаема скорбяла, която може да ви сътвори стомашни проблеми.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР