Изненадващо или не именно Фики Стораро стана победител и в

...
Изненадващо или не именно Фики Стораро стана победител и в
Коментари Харесай

Как е възпитавал Тони Стораро сина си Фики? Гордият баща мечтае и внукът му да е музикант

Изненадващо или не точно Фики Стораро стана победител и в първата, и във втората вечер на осмия сезон на " Като две капки вода ". Както към този момент писахме, другият огромен победител довечера беше бащата на Фики, Тони Стораро, който беше измежду публиката.

Виж още: Синът на Фики стана на 2 годинки! Цялото семейство - на щуро детско празненство в оранжево!

" Това момче, когато пристигна при мен за пръв път, в него аз видях едно от най-възпитаните момчета, които съм виждал - готин, грациозен, ухилен, приказва с почитание... И си споделих: " Не всички са идиоти в тази страна ", съобщи продуцентът на предаването Маги Халваджиян, като думите му просълзиха Тони Стораро.

Виж още: Биляна Йотовска заведе фамилията си в парадайса! Впечатли с фит форма, а щерка ѝ - с дисциплинираност

Пред камерите на " На Кафе " Тони Стораро показа, че се вълнува поради присъединяване на сина си и му пожела шанс, както и да грабне успеха. Гордият татко призна още, че Фики постоянно го търси за съвет и утвърждение. Единствено синът му малко се тормозил от женските облици, които ще му се наложи да пресъздаде в предаването.

Виж още: Роксана очарова с непрестореност в ''Черешката на тортата''! Но кой е индивидът зад псевдонима

Тони Стораро си спомни за времето, през което брачната половинка му е била бременна с Фики. Бъдещият татко не знаел пола на бебето, само че доста се надявал да е момче и това момче да наследи гения му. Сега е благополучен, че точно по този начин се е случило. Но най-голямото благополучие за Тони Стораро е да гледа триумфите на сина си и да им се радва.

Виж още: Как майчинството промени Светлана Гущерова? Как поддържа форма и коя е нейната диета?

Днес Тони Стораро не гледа с носталгия на годините, в които Фики е бил малко дете, тъй като си има внук, който даже носи неговото име. Щастливият дядо показа още, че се надява дребният Тони да е взел огромния гений на фамилията и също да стане музикант.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР