Изненадващо или не, дискусията за Facebook в Сената на САЩ

...
Изненадващо или не, дискусията за Facebook в Сената на САЩ
Коментари Харесай

ВИДЕО: Справедлива дузпа за Реал, а виновникът на Ювентус е друг, не съдията

Изненадващо или не, полемиката за Фейсбук в Сената на Съединени американски щати с Марк Зукърбърг не е най-коментираното събитие в четвъртък. Едно футболно събитие втрещи почитателите по целия свят, откакто Реал Мадрид в профил Ювентус в Шампионска лига, с помощта на отсъдена дузпа в последните секунди на дуела.
Дискусията е обвързвана с решението на основния рефер Майкъл Оливър, който отсъди 11-метров углавен удар в интерес на " кралския клуб " към минута преди края на срещата, в която Ювентус водеше с 0:3. В първия мач Реал завоюва със същия резултат и борбата сред европейските колоси изглеждаше, че ще се реши в продължения, а може би даже след осъществяване на дузпи. Мехди Бенатия обаче фаулира Лукас Васкес в наказателното поле и беше отсъдено нарушаване. Но имаше ли такова?
Доказателството в правотата на това решение на рефера може да намерите в материала " И маше ли дузпа за Реал Мадрид против Ювентус ", дело на сътрудниците от Sportlive.bg . Накратко обаче обстановката наподобява лесна за присъждане - избутване в тил, при което бранителят изрично не играе с топката.
И, до момента в който почитателите по целия свят упрекват Майкъл Оливър в съсипване на срещата, никой не обърна внимание по какъв начин въобще се стигна до обстановката. Факт е, че нападател на Реал Мадрид беше оставен безусловно непокрит в наказателното поле, и то при оставащи 50 секунди до края на дуела. Съдията е най-малкият провинен за отпадането на Ювентус, а кой в действителност е най-виновен - научете в Sportlive.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР