Изненадваща среща е имал главният прокурор Иван Гешев със свои

...
Изненадваща среща е имал главният прокурор Иван Гешев със свои
Коментари Харесай

Иван Гешев гостува в униформа на магистрати в Пазарджик

Изненадваща среща е имал основният прокурор Иван Гешев със свои сътрудници от Окръжната и Районната прокуратури в Пазарджик. За провеждането ѝ бе обявено пост фактум в профила на Гешев във Facebook. От обявата се схваща, че са обсъждани провокациите пред работата на магистратите. Още по-изненадващото е, че основният прокурор е бил с облекло, наподобяващо военна униформа, само че с емблема на Прокуратурата.

“Прокуратурата като част от правосъдната власт има съществена роля в одобряване на върховенството на закона и неговото изрично отстояване подсигурява осъществяването на служебните отговорности на всеки един прокурор, които следва да почиват единствено и само на закона и вътрешното разбиране на всеки един магистрат “ - написа Гешев, като пожела на сътрудниците си ползотворна работа и здраве на тях и техните фамилии.

Под сдържаното известие има и насърчаващи, и иронични мнения. Не липсва и остра рецензия. След като напомня всички премеждия, с които се сблъсква Гешев, изключително през последния месец, потребителка отбелязва, че " от 15 май насам започнахте съгласно мен да създавате усещане за злопаметност, а вие като основен прокурор и като персона би трябвало да се държите на висота, не да се държите на равнището на вашите съперници “. Други напомнят: “Чакаме резултати, не ала-бала “.

Срещата в Пазарджик се случва, откакто Иван Гешев към този момент организира сходни диалози с сътрудниците си в Бургас, Пловдив, Сливен и други регионални градове.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР