Изненадваща акция на полицията в Гоце Делчев и криминалисти от

...
Изненадваща акция на полицията в Гоце Делчев и криминалисти от
Коментари Харесай

Почерня от полиция в Гоце Делчев: Тръшнаха емблематична фигура от ъндърграунда

Изненадваща акция на полицията в Гоце Делчев и криминалисти от Благоевград в офиси на компания „Анди ауто“,на ул. „Местност Мочура“ в Гоце Делчев, с шеф известният като част от прословутата група на „тотаджиите“ в града, Димитър Диамандиев, оповестява Struma.com.

В изискванията на необходимост е провесена полицейска интервенция „Антидрога“ през вчерашния ден, при която в офиса на компанията на втория етаж е открит сак цялостен с пакети със изсъхнал канабис, подготвен за продажба. Откритото количество е към кг и половина.

При акцията е арестуван фермер от Гърмен, с прякор Чумата. Диамандиев е измежду емблематичните имена на гоцеделчевския ъндърграунд. През годините дружно с още 2-ма свои съграждани бяха създали група за залагания и „черно тото“ от което печелеха хиляди евро. След голям брой акции на полицията групата бе разрушена и участниците в нея наказани.

Диамандиев бе задържан преди години за трафик на опиати от Домениканската република към България. Той е бил уредник на канала, в който взели участие мулета от града, както и други криминалнопроявени, които получиха общо 30 години затвор за дейностите си. 4 години бе присъдата на Диамандиев.

Нищо не се споделя за него след вчерашната интервенция на полицията. Дали този път Диамандиев, който е шеф на компанията, има нещо общо с открития в офисите канабис, или е на задържания фермер, полицията ще прецизира. Случаят е докладван на прокуратурата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР