Изненадващ нов кандидат се впуска в надпреварата за президент на

...
Изненадващ нов кандидат се впуска в надпреварата за президент на
Коментари Харесай

Ексклузивно: Ивайло Дражев влиза в битката за президент на БФС

Изненадващ нов претендент се впуска в конкуренцията за президент на БФС, научи извънредно Burgas24.bg от сигурен източник от централата на футболния съюз. 
Легендарният някогашен президент на ФК Черноморец Бургас Ивайло Дражев е първото публично предложение, което бе входирано още през декември предходната година. Кандидатурата на Вечния опозиционер е издигната от Управителния съвет на ФК Сдружение "Ботев - Болярово ".
Припомняме, че кандидатурата на единственият сигурен досега съперник на Борислав Михайлов - Любослав Пенев, бе върната, защото администрацията на БФС към момента не бе оформила регистъра, по който ще се вписват претендентите за президентския пост.
Във футболните срведи Ивайло Дражев от много време е прочут като войник за истина и неведнъж е заявявал, че хората, унищожили футбола, са се окопали крепко в БФС.
"Заради некомпетентността им се стигна дотук. На футболните клубове се раздаваха пари, с цел да може да гласоподават за тези момчета. Уставът бе сменен, направиха се невероятни нелепости. Далаверата следва. Те са се окопали яката ", сподели Ивайло Дражев още преди две години, загатвайки от рано своите проекти.
По всичко наподобява, че най-интересното следва!
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР