Изненадващ кандидат се появи за поста на украинския президент Володимир

...
Изненадващ кандидат се появи за поста на украинския президент Володимир
Коментари Харесай

Изненада в Украйна. Появи се кандидат за президент

Изненадващ претендент се появи за поста на украинския президент Володимир Зеленски, а новината отекна в целия свят.

Световният първенец по бокс в тежка категория Олександър Усик разгласи, че бъдещите му проекти са да стане безспорен международен първенец по бокс, а по-късно да се включи в конкуренцията за изборите в Украйна, съобщи БЛИЦ.
-->
Самият Усик увеличи внезапно рейтинга си в последните месеци, откакто смени внезапно позицията си към Русия. Първоначално той говореше за нея като " страна, в която има доста другари ", само че напоследък не стопира да сипе закани за физическа разпра против президента Путин.

Новината за възможната му кандидатура обиколи света и стигна до Русия, където в началото не я одобриха насериозно, само че към този момент има от ден на ден хора, които считат, че думите на Усик не са смешка.

" Ако президентът на Съединени американски щати Джо Байдън желае, може цялото държавно управление на Украйна да бъде формирано единствено от боксьори ", съобщи някогашният боксьор, а в този момент народен представител Валуев.

Президентът на съветската федерация по битка Михаил Мамиашвили пък сподели, че Усик има право да пожелае да води страната си поради изключителните резултати в кариерата си до момента.

" Той е персона със своя позиция и няма да се учудя, в случай че бъде определен ", съобщи Мамиашвили.

Кмет на столицата на Украйна Киев е различен прочут боксьор - Витали Кличко.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР