Изненадите на Бон никога не свършват и този гениален младежки

...
Изненадите на Бон никога не свършват и този гениален младежки
Коментари Харесай

Хостел с каравани

Изненадите на Бон в никакъв случай не свършват и този талантлив юношески хостел, планиран от филмовата декораторка Марион Сеул, стои като доказателство за възгледите на града към творчеството.

 Хотел в промишлен кран с доста екстри
Как се спи на върха на промишлен кран

Една рискова, само че първокласна нощувка

Изработен в някогашен склад в Бон, BaseCamp кани гостите да отседнат и да се настанят комфортно в разнородни тематични каравани с прелестни мебели.

 Снимка 367718

Разработена от немския хотелиер Михаел Шлосер, тази неповторима хотелска идея има за цел да предложи евтина и истинска опция за настаняване на пасажери в този трогателен немски град.

Хостелът разполага с 16 каравани, два вагона, няколко кемпера и други ексцентрични оферти с общ потенциал от 120 кревати.

 Снимка 367717

Вместо стаи и суити, този образован закрит къмпинг хостел се предлага с забавни, артистично проектирани каравани и носталгични влакови отделения. Всяка една каравана има избрана тематика и споделя своята история, пропита от вдъхновяващу украшения и живи мемоари.

 Снимка 367716

Удобствата на BaseCamp включват безвъзмезден Wi-Fi интернет, няколко барбекюта, микробус за храна и, несъмнено, бирена градина в немски жанр. В цената нощувката влиза и безвъзмездна закуска.

 Този хотел не e хотел
Този хотел не e хотел

Един друг и забавен дизайн
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР