Изненадан съм от подкрепата на ВМРО, но тя е напълно

...
Изненадан съм от подкрепата на ВМРО, но тя е напълно
Коментари Харесай

Славчо Атанасов: Ужасно трудно ще е да се управлява след Тотев

Изненадан съм от поддръжката на Вътрешна македонска революционна организация, само че тя е изцяло разумна. Моята стратегия за ръководство на града е идентична с тяхната. Това съобщи пред " 24 часа " Славчо Атанасов, откакто войводите оповестиха, че застават зад него като претендент за кмет на Пловдив. В момента той е народен представител от НФСБ и ръководител на парламентарната комисия по въпросите на децата, младежта и спорта. По думите му единствено обединени патриотите могат да завоюват под тепетата.

" Оставям на Валери Симеонов и Красимир Каракачанов да решат дали ще се търси поддръжка от " Атака ", добави депутатът. Според него актуалният пловдивски кмет е споделил истината, когато преди ден разгласи: " Много елементарно е да се ръководи след Славчо Атанасов и мъчно - след Иван Тотев ".

" На него му е било елементарно, тъй като наследи от моя мандат 30 млн. лв. в градската хазна и създадени планове за над 200 милиона лв., които той провали. Ужасяващо мъчно ще е след Тотев, защото ще остави най-малко 40 млн. задължения ", разяснява патриотът. Атанасов разкритикува модела на Тотев. По думите му той се характеризирал с тотална липса на връзка с жителите. Нямал нито един приемен ден през седмицата. Не си говорел и с специалистите и гилдиите под тепетата, което пък било причина да взима значително неверни решения. Отличителна линия на кметуването на Тотев били и скъпите и некачествени поправки, възлагани единствено на няколко компании.

До края на седмицата Славчо Атанасов щял да внесе в Народното събрание предложение за корекция в закона за локалното самоуправление и локалната власт, с която кметовете да се задължат да имат приемен ден за жители един път седмично. По думите на Атанасов сътрудниците му в Народното събрание я нарекли " поправката Тотев ".

Като свои преимущества Славчо Атанасов уточни, че по време на кметуването си е водил разговор с пловдивчани, представителите на другите политически сили и публични организации. Той се похвали, че при ръководството си основал работеща обществена система под тепетата, издигнати са били 6 нови детски градини, 160 площадки за игра, а 82 000 души са пътували преференциално в градския превоз.

Скандалът, обвързван със Славчо Атанасов, който пловдивчани още помнят, е от 2010-а, третата година от кметуването му. Тогава той набучи на копие контракта с кабинета на Бойко Борисов за депозиране на софийските бали на пловдивското бунище против отплата от 26 милиона лв. за града. Парите бяха дадени, откакто Тотев пое общината. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР