Изнасилвачът на 73-годишната жена във варненското село Синдел е бил

...
Изнасилвачът на 73-годишната жена във варненското село Синдел е бил
Коментари Харесай

Изнасилената старица в Синдел нападната на двора, опитала да се съпротивлява

Изнасилвачът на 73-годишната жена във варненското село Синдел е бил пийнал. 22-годишният А.А., който е от прилежащото село Тръстиково, бил на посетители в Синдел в понеделник и е изпил огромно количество алкохол, заяви заместник-директорът на варненската полиция комисар Андрей Ангелов.

Около 17:00 ч. пенсионерката е била нападната на двора на къщата й. Жената безрезултатно се пробвала да се съпротивлява, само че младият мъж надвил. След закононарушението той избягал, само че малко по-късно е бил хванат, съобщи административният началник на Районната прокуратура във Варна Невена Илиева.

„ Пострадалата няма съществени пострадвания.Физическото й положение е от малко малко добре. Всеки може да реши какво е психическото й положение след сходно посягане. Прокуратурата ще бъде безкомпромисна, както е била постоянно, към сходен жанр закононарушения, защото не може нашите родители да бъдат подлагани на такива ужасяващи зверства и да живеят в непрекъснат боязън, че такова нещо може да им се случи. Ще създадем всичко допустимо в границите на закона и в напълно къс период причинителят на това гнусно действие да понесе своята отговорност ”, разяснява Илиева.

Изнасилвачът е с чисто правосъдно минало и до момента няма престъпни регистрации. Прокуратурата ще изиска от съда той да остане за непрекъснато в ареста.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР