Изминалата нощ на Оскарите безспорно беше най-вълнуваща за Лейди Гага

...
Изминалата нощ на Оскарите безспорно беше най-вълнуваща за Лейди Гага
Коментари Харесай

Това беше нощта на Лейди Гага. Вижте защо!

Изминалата нощ на Оскарите несъмнено беше най-вълнуваща за Лейди Гага и тя съумя да направи по този начин, че всички погледи да бъдат вперени в нея. Елегантно, прочувствено и с точната доза сълзи.

Още с появяването си на аления килим тя се разграничи от розовия тренд, който властваше тази година на филмовите награди, облечена в черна рокля на Alexander McQueen . Далеч по-впечатляващо обаче беше бижуто, което украсяваше шията й – колието с 128-каратов елмаз в жълт цвят на Tiffany&Co., което е оценено на близо 30 милиона $. По-специален е фактът, че то е било част от именития филм „ Закуска в Тифани “ и след Одри Хепбърн никой различен не го е носил .  

Лейди Гага прикова вниманието и с невероятното си осъществяване на песента Shallow , което сигурно е разплакало мнозина, а други нямаше по какъв начин да не виждат химията сред нея и дуетния й сътрудник Брадли Купър. Едва ли някоя от нас е желала да бъде на мястото на Ирина Шейк тъкмо в този миг.

И тъкмо поради Shallow певицата съумя да грабне в ръцете си мечтаната статуетка „ Оскар “. Вероятно никой нямаше подозрение, че Лейди Гага ще победи в категорията за истинска ария към кино лентата " Роди се звезда ". Направи го това момиче и то изцяло справедливо!  След като благодари на Академията и на фамилията си и особено на своята сестра, по време на речта си тя не пропусна да насочи специфична признателност и към Купър: „ Брадли, няма различен човек на тази планета, който би могъл да извърши тази ария с мен. Благодаря ти, че повярва в нас “.

Още по-наситено прочувствено беше и посланието й на финала на речта.

„ Работих крепко дълго време и не, с цел да победя, а с цел да не се откажа. Ако имате фантазия, борете се за нея. Ако има дисциплинираност или пристрастеност, няма значение какъв брой пъти ще ви отхвърлят, какъв брой пъти ще падате или ще би трябвало да се борите. Важно е какъв брой пъти сте се изправили и сте имали смелостта да продължите напред. “

Да, тя знае е какво е да падаш и да се изправиш по-късно. 2018-а беше нейната година . Това беше и нейната вечер. Нощта на Оскарите!
Какво още се случи в нощта на Оскарите

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР