Изминаха повече от две десетилетия, откакто се сбогувахме с Бънди

...
Изминаха повече от две десетилетия, откакто се сбогувахме с Бънди
Коментари Харесай

27 години след края на Женени с деца - как изглеждат актьорите днес

Изминаха повече от две десетилетия, откогато се сбогувахме с Бънди - шумното и странно семейство от " Женени с деца ". Ситкомът на Fox (сега Star) продължи 11 сезона в над 250 епизода, като финалът в Съединени американски щати беше излъчен на 9 юни 1997 г.  Тъй като през годините " Женени с деца " продължава да се върти по малкия екран (дори и днес), взехме решение да забележим какво вършат Ал, Пеги, Кели, Бъд и останалите от актьорския състав, а с помощта на Entertainment Weekly, научихме много забавни детайлности.

12 години след " Революция Z " - по какъв начин наподобяват актьорите през днешния ден

Мона Гочева напомня един от обичаните български тийн сериали

Ед О`Нийл в ролята на Ал Бънди

Ед О`Нийл е номиниран за две награди Златен глобус за ролята на мизантропа Ал Бънди в " Женени с деца ".

След края на сериала той взима участие в " Колекционерът " от 1999 година, минисериала от 2000 г " Десетото кралство ", римейка на Dragnet от 2003-2004 година, Spartan от 2004 година и  " Търсенето на Дори " от 2016 година Но най-забележителната му роля след  " Женени с деца " е тази на различен патриарх на ситком. От 2009 година до 2020 година О`Нийл играе Джей Причет в " Модерно семейство ", за което е номиниран за три Еми и печели четири награди на Гилдията на актьорите.

Първата роля на О`Нийл след " Модерно семейство " несъмнено е по-драматична - играе опозорения притежател на Лос Анджелис Клипърс Доналд Стърлинг в минисериала The Sterling Affairs от 2023 година
 Снимка 504176

Днес Ед О`Нийл живее със брачната половинка си, за която се дами през 1986 година, още преди да стане прочут артист. Ед и брачната половинка му имат две дъщери и артистът е споделял, че точно децата си усеща като най-голямото достижение в живота си.

Кейти Сегал в ролята на Пеги Бънди



В началото на кариерата си Кейти Сегал се занимава с музика, изпълнявайки бек вокали за разнообразни известни реализатори. Тя е издала три солови албума - Well... от 1994 година, Room от 2004 година и Covered от 2013 година преди да се трансформира в мързеливата брачна половинка на Ал Бънди Пеги в " Женени с деца " (за което получава четири номинации за Златен глобус). Актьорските функции на Сегал включват няколко телевизионни кино лентата и роля в краткотрайния ситком на Мери Тайлър Мур " Мери ".

След " Женени с деца " Кейти имa доста сполучлива кариера. Tя играе в сериала " Осем елементарни правила ". После взимa yчacтиe в двa сезона нa " Изгyбeни ", а по-късно играе сполучливо в " Синовете на анархията ".
 Снимка 650406

Личният живoт нa Сегал cъщo e динaмичeн. Tя твъpди, чe " Жeнeни c дeцa " се трансформира в призрачен сън за нея, тъй като по време нa фотосите, забременява, само че гyби дъщеричката cи. След няколко несполучливи брака и две деца, през 2004 година актрисата се омъжва за Кърт Сътър, с който е и до през днешния ден. Двамата имат щерка, родена от сурогатна майка.

В биографията си Grace Notes: My Recollections, оповестена преди години, Кейти Сегал разкрива за тежкото си детство, довело я до 15-годишна борба против взаимозависимост към хапчета, кокаин и алкохол.

33 години след излизането на " Сам у дома " - по какъв начин наподобяват актьорите през днешния ден

Понеже Коледа наближава

Дейвид Фаустино в ролята на Бъд Бънди

Дейвид Фаустино е на 13 години и към този момент с няколко кино и телевизионни изяви зад тила си, когато подписва да изиграе сина на Ал и Пеги Бъд Бънди  през 1987 година

Откакто " Женени с деца " завършва през 1997 година, той натрупа опит и стаж в десетки филми и телевизионни сериали, в това число участия в епизоди на  " Модерно семейство ", " Антураж " и " Кости ". Занимава се и с озвучаване - една от най-забележителните му работи е за героя му Мако във видеоиграта и телевизионния сериал " Легендата за Кора " от 2012 до 2014 година, като озвучава и Дагур в Dragons: Race to the Edge на Netflix от 2015 до 2018 година
 Снимка 650405

През 2009 година Дейвид създава и взе участие в личния си уеб сериал Star-ving, който се основава на живота му и в който се появяват сътрудниците му Ед О`Нийл, Кейти Сегал и Кристина Апългейт.

Кристина Апългейт в ролята на Кели Бънди

Кристина Апългейт към този момент е взела участие в няколко кино лентата и телевизионни сериала, когато на 15-годишна възраст се присъединява към " Женени с деца " като глупавата секси щерка на Ал и Пеги Кели.

Оттогава тя има доста плодотворна кариера с основни функции в  " Не казвайте на мама, че бавачката е мъртва " от 1991 година, " Най-сладкото нещо " от 2002 година, " Поглед от върха " от 2003 година, " Ваканция " от 2015 година и  " Палави мамчета " от 2016 година Най-известната й кино роля обаче е на Вероника Корнингстоун във " Новинарят " от 2004 година и продължението му от 2013 година
 Снимка 620915

По малкия екран Апългейт взе участие в Jesse от 1998 до 2000 година, " Коя е Саманта " от 2007 до 2009 година, Up All Night от 2011 до 2012 година и Dead to Me от 2019 до 2022 година, спечелвайки голям брой номинации за Еми за последния. Тя е хазаин на Saturday Night Live два пъти, през 1993 година и 2012 година, и печели Еми през 2003 година за гостуващата си роля в " Приятели ", където играе сестрата на Рейчъл (Дженифър Анистън).

Страхотна театрална актриса, Апългейт получава номинация за Тони за присъединяване си е 2015 година в " Сладката Чарити ". Не доста известен е и фактът, че тя всъщност е един от създателите на Pussycat Dolls през 1995 година Апългейт става майка за първи път след двойната си мастектомия през 2022 година Актрисата афишира през август 2021 година, че е диагностицирана с множествена склероза.

Как наподобяват звездите от кино лентата " Далас " 45 години след началото му

Актьорите се срещнаха след толкоз време

Тед Макгинли в ролята на Джеферсън Д`Арси

Преди да се причисли към актьорския състав на  " Женени с деца " като Джеферсън Д`Арси през 1989 година, Тед Макгинли към този момент има впечатляващо обобщение в киното и телевизията заради постоянното си присъединяване в сериали, сред които " Щастливи дни "  от 1980 до 1984 година, The Love Boat от 1983 година до 1987 година и " Династия " от 1986 година до 1987 година, както и с помощта на ролята си в Revenge of the Nerds от 1984 година
 Снимка 650402

Откакто е женен, Макгинли има повтарящи се функции в Sports Night,  " Западното крило " и No Good Nick, основна роля в Hope & Faith от 2003 до 2006 година и се появява в сериали, в това число " Момчетата от Медисън авеню ", " Касъл ", Mom и Shrinking. Актьорът-ветеран взе участие в Dancing With the Stars през 2008 година, макар че е втората отстранена звезда.

Аманда Биърс в ролята на Марси

Преди да взе участие в " Женени с деца " като най-хубавата другарка на Пеги - Марси, Аманда Биърс има роля във  " Всички мои деца " от 1982 до 1983 година и взе участие във кино лентата на ужасите от 1985 година Fright Night.
 Снимка 650401

Към края на сериала тя се появява и в Drop Dead Diva, Anger Management и Smothered, само че фокусът й се измества от актьорството към режисурата. В допълнение към това, че е режисирала към 31 епизода на " Женени с деца ", Биърс режисира епизоди на The Jamie Foxx Show, Jesse, " Дарма и Грег ", Reba и MADtv. Тя взе участие и във кино лентата " Дружки " от 2022 година
 Актьорите от
Актьорите от " Стъпка по стъпка " през днешния ден - 32 години след началото на сериала

След гибелта на Сюзън Самърс си припомняме един от обичаните ни сериали с нейно присъединяване

Дейвид Гарисън в ролята на Стив Роудс

Въпреки че е най-известен в телевизионната сфера с ролята на Стив Роудс в " Женени с деца " и с присъединяване си в десетки други излъчвания, включително  " Западното крило ",  " Закон и ред ",  " Рокфелер плаза 30 " и " Несломимата Кими Шмид ", Дейвид Гарисън е на първо място артист, роден за сцена.
 Снимка 650400

Той е номиниран за Тони за най-хубав артист в мюзикъл през 1980 година за осъществяването си в " Един ден в Холивуд/Една нощ в Украйна ". Другите му театрални участия включват " Пиратите от Пензас ",  " Титаник " и най-много Wicked, в който той играе Магьосника както на Бродуей, по този начин и в гастролиращи продукции.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР