Изминаха повече от два месеца, откакто архитектът Пламен Тодоров преживя

...
Изминаха повече от два месеца, откакто архитектът Пламен Тодоров преживя
Коментари Харесай

Бившият на Елена Йончева отиде на море с новото си гадже

Изминаха повече от два месеца, откогато архитектът Пламен Тодоров претърпя тежка злополука с приятелката си Виктория Станчева, при която едвам оцеля. Както „ Уикенд” единствен разкри, някогашният мъж на евродепутатката Елена Йончева бе затрит от тир по пътя за Ямбол, само че извади шанс и възобновяване му е сполучливо. Той оцеля, макар че бе на прага на гибелта, и в този момент си почива на родното Черноморие.

Пламен отпътувал за морето с гаджето си, с цел да се скрие от любопитните хорски погледи и да се възвърне физически. Заради черепно-мозъчните контузии от злополуката той имал проблеми с говора и с храненето, краткосрочната му памет също потърпевша дотолкоз, че въобще не си спомнял последните дни преди случая. Постепенно обаче се нормализирал, с помощта на лекарите и на половинката си.

Спътницата му Вики се отървала без физически увреждания и от самото начало полагала грижи за него. Запознати настояват, че злополуката сближила двойката още повече и 29-годишната дама се замисляла дали да не създадат идната стъпка в връзките си.. Г-ца Станчева е на прага на 30-те и биологичният ѝ часовник към този момент тиктака все по-силно. Къдрокосата дама доверила пред свои близки, че желае да е майка, а в лицето на Пламен от дълго време съзирала татко на бъдещите си деца. Тя откровено му споделила за тези свои проекти и срещнала схващане. Макар че първоначално концепцията за бебе стреснала архитекта, след това той се съгласил да работят по въпроса.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР