Изминаха почти два месеца от излизането на скандалното интервю на

...
Изминаха почти два месеца от излизането на скандалното интервю на
Коментари Харесай

Опра проговори за интервюто с Меган. Шокирана е

Изминаха съвсем два месеца от излизането на скандалното изявление на 39-годишната Меган Маркъл и 36-годишния принц Хари пред Опра Уинфри, само че то към момента продължава да се разисква интензивно в пресата. Самата Опра неотдавна направи първия си коментар за този диалог.

В изявление с колежката си Нанси О`Дел, журналистката призна, че самата тя е сюрпризирана до каква степен стигна Меган в разкритията си за ужасите на живота в двореца.

„ Наистина бях сюрпризирана! Това беше нещо като: " Какво? Ще разкажеш ли безусловно всичко? Да отидеш до дъно? " Това, което направи този диалог изключително мощен, беше желанието на хората да бъдат оптимално отворени, уязвими и правдиви ”, - сподели Опра.

Уинфри добави, че дълго време се е подготвяла за изявлението и е направила всичко допустимо, тъй че всяка информация от него да не изтече авансово в пресата.

Нямах визия, че изявлението ще има толкоз мощно влияние и че резултатът ще продължи и до през днешния ден, - показа още Опра.

В безпределно откровения си диалог с Опра Уинфри, Меган Маркъл и принц Хари описаха какъв брой мъчно им е било да живеят в статута на  членове на кралското семейство. Херцогинята на Съсекс разгласи, че заради непрекъснат тормоз от английската преса, тя е била на ръба на самоубийството и не е получила никаква поддръжка от представители на Бъкингамския замък.

Мегън сподели още, че един от по-възрастните членове на фамилията бил обезпокоен за цвета на кожата на сина им Арчи. Маркъл отхвърли да уточни името на този родственик, само че по-късно в пресата се появиха клюки, че дъщерята на кралица Елизабет II, принцеса Ан, може да стои зад расистките офанзиви против двойката.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР