Изминаха близо 2 десетилетия, откакто сериалът Приятели излъчи последния си

...
Изминаха близо 2 десетилетия, откакто сериалът Приятели излъчи последния си
Коментари Харесай

Любимият ви герой от "Приятели" разкрива много за вашия характер

Изминаха близо 2 десетилетия, откогато сериалът " Приятели " излъчи последния си епизод, само че шоуто остава известно и до през днешния ден, с помощта на изключителния си сюжет и герои. Всяка роля е показана с толкоз неповторими и реалистични качества, че не ни е мъчно да се идентифицираме с избрани герои и да си представим себе си на тяхно място.

Ако се оприличавате с някой от героите, то е допустимо да имате доста общо с него, а в идващите редове ще научите тъкмо това и характерности, по които може би си наподобявате.

Джоуи Трибиани

Ако обичате Джоуи, евентуално сте купонджии. Вътрешното дете във вас ви прави естествено очарователни и обичани. Вие сте извънредно импровизиран и не се страхувате, когато сте комплицирани от едно или друго. Няма ограничавания за вашите фантазии и нямате проблеми с това да започнете от най-ниското, преди да преминете нагоре. Вълнувате се от доста неща и първите хора, с които споделяте успехите си, са вашите другари. Може би, сходно на Джоуи, вие също не споделяте храна, само че това е единствено краткотрайно.

Виж още:

Рейчъл Грийн

Рейчъл е един от най-смелите герои в сериала, тъй че в случай че сте неин почитател, евентуално сте поемащият риска в групата. Вие цените своята самостоятелност и сте подготвени да напуснете дадена обстановка или човек, когато чувствате, че заслужавате повече от това, което ви се дава. Когато хората ви подценяват, вие се стремите да им докажете, че бъркат. Амбициозни сте в кариерата си и влагате сърцето и душата си във всичко, което вършиме. Имате недостатъци, само че въпреки всичко печелите сърцата на хората с вашата магнитна сила.

Виж още:

Чандлър Бинг

Чандлър се майтапи, когато му е неловко, тъй че в случай че той е вашият любим, може би употребявате комизъм и жлъч като предпазен механизъм за неуместни обстановки. Подобно на Чандлър в по-ранните сезони, вие също може да се ужасявате от ангажиране във връзка, само че в точното време и с точния човек, вие ще надраснете този боязън.

Моника Гелър

Ако се свързвате с характера на Моника, евентуално сте доста конкурентен, припрян и извънредно проведен човек. Най-вероятно сте перфекционист, който завладява най-малките елементи и постоянно се придържате към разпоредбите. Но това, че сте „ Моника “, значи също, че вие сте тази, която поддържа групата дружно, като постоянно организирате срещи и оферирате своето място за тържества, най-много тъй като обичате да се грижите за хората, които обичате.

Виж още:

Рос Гелър

Ако ви харесва Рос, вие сте безнадеждният романтик, подготвен да извършите превъзходни жестове и да извършите всичко, с цел да се борите за вашата единствена същинска обич. Вие също сте интроверт. Напълно сте удовлетворени от това да останете у дома и да гледате телевизия, вместо да дърпате цяла нощ на друго място. Подобно на палеонтолога, вие задълбавате - метафорично - в мислите си и сте склонни да вземате решение, на база науката. Понякога прекалявате с мислите, само че от време на време действате и на импулси и избягвате накои неща.

Фийби Буфе

Фийби може да се счита за странната в групата, само че тя самата е просто непримирима и това я прави прелестен воин. Подобно на Фийби, вие не се интересувате от това да се впишете в стандартите на обществото и хората нямат срещу, когато сте брутално почтени - единствено Фийби може да се измъкне с думите: " Иска ми се да можех, само че не желая ". Живеете съгласно личните си полезности и правила и се доверявате на знаци от Вселената. Вие сте доста лоялни към фамилията и приятелите си и бихте създали всичко, с цел да ги отбраните.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР