Изминаха 30 години, откакто Роуз Уест беше арестувана за първи

...
Изминаха 30 години, откакто Роуз Уест беше арестувана за първи
Коментари Харесай

Къде е Роуз Уест сега - „смяна на името, затлъстяване и любовна афера с Мира Хиндли“

Изминаха 30 години, откогато Роуз Уест беше задържана за първи път - и откакто беше изправен пред правораздаването, злият сериен палач би трябвало да почине зад решетките.

Роуз и брачният партньор й Фред Уест бяха задържани на 25 февруари 1994 година по съмнение за убийството на щерка им Хедър, която не беше виждана жива от 1987 година Ден по-късно останките й бяха открити в градината на дома им, улица Кромуел 25.

Но тя не беше единствената жертва на Роуз. Тя и Фред са измъчвали и умъртвили минимум девет млади дами. По време на процеса си Роуз отхвърли да е умъртвила някоя от жертвите и настоя, че брачният партньор й е направил дейностите самичък, само че доста специалисти и очевидци считат, че тя в действителност е имала преобладаващата роля в убийството на беззащитните жертви.

Роуз беше наказан през 1995 година за 10 убийства след дълъг развой в Кралския съд на Уинчестър и беше разгласен за един от най-садистичните и покварени убийци, които Англия в миналото е виждала. Когато е била единствено на 17 години, тя убива осемгодишна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР