Измина повече от половин година, откакто разбрахме, че Дженифър Лорънс

...
Измина повече от половин година, откакто разбрахме, че Дженифър Лорънс
Коментари Харесай

Само Netflix може да си позволи толкова звезди в един филм

Измина повече от половин година, откогато разбрахме, че Дженифър Лорънс ще взе участие във кино лентата Don`t Look Up на Netflix.
 Дженифър Лорънс, Don't Look Up, Netflix и новият филм на актрисата
Дженифър Лорънс предизвестява за заплаха

Земята е застрашена от...

Лорънс си е измежду любимките ни, по тази причина тогава обърнахме и внимание на кино лентата, само че не се знаеше кой ще ѝ партнира. Е, към този момент знаем и напряко не можем да си намерим място от превъзбуда.

Според Deadline, Леонардо ди Каприо, Джона Хил, Тимъти Шаламе, Матю Пери, Мерил Стрийп, Кейт Бланшет и Ариана Гранде ще вземат присъединяване в Don`t Look Up. Уау! Само на нас ли ни се откачи ченето?

на Окт 14, 2020 в 4:54 PDT

Адам МакКей ще режисира и напише сюжета, като за момента няма публична информация нито по кое време ще стартират фотосите, нито по кое време се допуска да забележим кино лентата по кината. Предположенията са обаче работата по него да започва напролет на 2021 година
 Леонардо ди Каприо, пушенето и навикът, който е пазел в загадка
Малката загадка на Лео ди Каприо

Когато беше просто едно хлапе

Не знаем и кой в каква роля ще влезе, което несъмнено ни човърка. Иначе, Don`t Look Up ще ни опише за двама не изключително ерудирани астрономи, които се пробват да предупредят хората по целия свят, че към Земята се е насочил метеорит. Като знаем, че Дженифър Лорънс ще влезе в ролята на един от тези астрономи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР