Измина повече от година, откакто дългогодишното попечителство на Бритни Спиърс

...
Измина повече от година, откакто дългогодишното попечителство на Бритни Спиърс
Коментари Харесай

Бащата на Бритни Спиърс: Не искам дъщеря ми да пропадне повече

Измина повече от година, откогато дългогодишното настойничество на Бритни Спиърс завърши - и в този момент татко ѝ Джейми Спиърс приказва за методите, по които счита, че правосъдната заповед е запазила щерка му жива.

Jamie Spears Says He Doesn't Think Britney Would 'Be Alive' Without Conservatorship: 'A Great Tool'
— People (@people)
70-годишният Джейми показа в ново изявление за The Daily Mail, че въпреки да знае, че мнението на мнозина за попечителството да  провокира различия (Бритни неведнъж го е наричала „ оскърбително “), той към момента счита, че това е бил верният ход .

" Не всички ще се съгласят с мен. Беше извънредно време " , споделя той. „ Но аз обичам щерка си с цялото си сърце и душа. Къде щеше да е Бритни сега без този надзор? И не знам дали щеше да е жива. Не… За това, че я защитавах, а също и двамата ѝ сина младежи, попечителството беше страховит инструмент. "

41-годишната Бритни беше сложена под настойчивост през 2008 година, когато нейното безредно държание приключи с две арестувания в психиатрична болница.

I s̶a̶v̶e̶d̶ CONTROLLED Britney's life - she could have d̶i̶e̶d̶ BEEN FREE, says dad Jamie Spears
— David Challen (@David_Challen)
За десетилетието, което Бритни прекарва под опеката на татко си, тя твърди, че е бил " травматичен, контролиращ интервал " , до момента в който самият Джейми споделя, че е работил в най-хубавия интерес на щерка си.

В документален филм за Бритни, някогашен чиновник на охранителната компания, наета от Джейми, твърди, че са били наблюдавани комуникациите на Бритни, в това число аудио записи на диалози сред певицата, настоящия ѝ брачен партньор Сам Асгари, синовете ѝ и юристите ѝ, както и текстови известия, телефонни позвънявания и гласови известия на мобилния ѝ телефон.

Съдебните документи, подадени през януари 2022 година, също упрекват Джейми в корист с парите на Бритни и включват декларация, че Джейми се е „ занимавал с активите на щерка си “ , както се твърди, с цел да заплати персонални разноски за себе си и своите сътрудници

„ Моето схващане за попечителството е да помогне на някого да възвърне живота си и да се върне назад в обществото, и да може да живее обикновено. Искам да кажа, че видях разликата “ , сподели Джейми Спиърс. „ Имаше няколко души зад мен, които в действителност помогнаха да се стигне досега, в който можем да ѝ помогнем. “

Джейми, който сега живее с най-малката си щерка Джейми Лин Спиърс в Луизиана, също твърди, че Бритни „ нямала пари “ , когато стартира попечителството, и че заповедта ѝ дава запаси, които „ разрешават финансите ѝ да бъдат по-добри “ .

Jamie Spears is speaking out in his first interview since Britney was released from her conservatorship.
— TMZ (@TMZ)
Откакто контролът от татко ѝ завърши, Бритни се омъжи за дългогодишния си другар Сам Асгари и си купи нова къща . Певицата постоянно употребява обществените мрежи, с цел да упрекна Джейми, както и майка си Лин и сестра си Джейми Лин, в малтретиране.

През август звездата показа 22-минутен видеоклип в YouTube и Twitter, който отразява " контузията " от това, че е била принудена да работи и да прекарва време в психиатрично заведение, под наблюдението на Джейми.

Певицата твърди, че откакто е отказала да извърши танцово придвижване по време на подготовките за нейно представление в Лас Вегас, Джейми я е настанил в психиатрична болница.



Поп звездата сподели още, че се усеща по този начин, като че ли „ фамилията ми ме е изхвърлило “ .

По време на изявлението си Джейми сподели още, че юристът на Бритни и медиите " нямат визия каква е истината " .

" Чух обвиняванията от Бритни. Нямам нищо срещу да понеса този удар, тъй като знам, че не е истина и тъй като не желая щерка ми да пропадне повече. ” , приключи той.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР