Измамници, предлагащи фалшиви хранителни добавки, убиха доцент Атанас Мангъров. Имитационен

...
Измамници, предлагащи фалшиви хранителни добавки, убиха доцент Атанас Мангъров. Имитационен
Коментари Харесай

Атанас Мангъров е убит, но не се радвайте - реклама е

Измамници, предлагащи подправени хранителни добавки, убиха доцент Атанас Мангъров. Имитационен уебсайт на Нова телевизия заяви, че Мангъров е бил убит в колата си. „ Новината “ се оказа на ниска цена трик за реклама на следващо менте против високо кръвно. 

„ България беше разтърсена от трагично събитие: прочут доктор Атанас Мангъров, прочут с откритите си рецензии към държавното управление и Министерството на здравеопазването, беше смъртоносно прострелян покрай личния си дом. Той се опитваше да разкрие ужасната истина, която съгласно него държавното управление криеше от пенсионерите.

Този доктор от доста години се бори за истината и прозрачността в системата на опазването на здравето. Той се обявяваше против корупцията и несправедливостта, които съгласно него пронизваха целия бранш. В своите изявления и изявленията той повдигаше значими въпроси, свързани с достъпността и качеството на здравните грижи за възрастните хора “, пишат продавачите на подправени добавки.



Твърди се, че Мангъров е кардиохирург, който намерено декларирал: „ Пълните ефира с осведомителни „ вируси “, само че си затваряте очи за проблем, който всяка година убива 250 000 души в България! Защо никой не приказва за болесттите на сърдечно–съдовата система? Защо всички криете, че към този момент има артикул, който възвръща хипертонията? “

Следва измислено изявление с Мангъров и напоителна реклама на артикул, наименуван „ Cardiform “. Според рекламата, всеки закупил продукта за 7 дни ще се избави от 7 заболявания.

Докторът, следващата жертва на менте реклама, е алармирал полицията.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР