Измамници може да се възползват от търсенето на ваксина срещу

...
Измамници може да се възползват от търсенето на ваксина срещу
Коментари Харесай

Внимание: Измамници вече продават ваксина по интернет

Измамници може да се възползват от търсенето на ваксина против ковид , предизвести. В мрежата към този момент се популяризират подправени разгласи за продажба на имунизацията, осведоми БГНЕС, базирайки се на " Дойче Веле ". Съществува действителна заплаха нарушителите да се опитат да се възползват от огромното търсене , съобщи през днешния ден шефът на институцията Катрин де Бол. Тя показа, че в обществените мрежи към този момент има разгласи за продажбата на ваксина, само че те изрично са оповестени от измамници . Хората, които реагират на такива разгласи, или няма да получат нищо, откакто са платили, или ще им изпратят подправен артикул, което може да има съществени последствия за тяхното здраве, предизвести Де Бол.
Правоохранителните органи, от своя страна, би трябвало да имат подготвеност да противодействат на опити за кражба на ваксини . По време на първото затваряне банди са нападали транспортни средства, с които бяха транспортирани защитни маски, напомня шефът на Европол. Сега сходна заплаха съществува и във връзка с имунизацията. Европол е локализирал местата, в които вероятността от сходни закононарушения е най-голяма, а полицейските служби на европейските страни считат да си сътрудничат, с цел да предотвратят кражбата на ваксини.
 Измамници събират такси от името на пощите Измамници събират такси от името на пощите
Разпращат се подправени електронни известия от името и/или с логото на „ Български пощи “, под формата на анкети или игри, в ко...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР