Измамник върлува безнаказано в община Павликени и вече е обрал

...
Измамник върлува безнаказано в община Павликени и вече е обрал
Коментари Харесай

Измамник месеци върлува в община Павликени

Измамник върлува безнаказано в община Павликени и към този момент е обрал десетки хора. Той ги убеждава, че е сериозен предприемач и шеф, предава Българската национална телеизия. 

Потърпевша жена твърди, че мъжът е към 60-годишен и се показва с разнообразни имена. Версията му е еднотипна - занимава с импорт на месо и почистващи препарати. Предлага месото на ниски цени, само че по този начин и не го доставя. Измамникът прави непрестанно състезания с подправени разгласи за работа.

Мошеникът е работил и на територията на Велико Търново. В полицията го знаят като Радуш.

Комисар Христо Христов, зам.- шеф ОД Министерство на вътрешните работи във Велико Търново е декларирал, че схемата е позната за Министерство на вътрешните работи. Извършителят е остарял познайник на органите на реда. Той е с доста престъпни регистрации. Осъждан е за сходни закононарушения, излежавал е присъдата си, само че продължава да се занимава със същото.

Старши контрольор Емил Брунков от РПУ Павликени е декларирал, че първата тъжба е от януари от Бюрото по труда в Павликени. Мъжът споделил, че е предприемач и търси чиновници - от бюрото му дават лист на всички безработни, които след това той мами. Мъжът е без персонална карта и настояща фотография, разгласен е за търсене в няколко области.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР