Измамник, който е обвинен, че е измамил американската армия със

...
Измамник, който е обвинен, че е измамил американската армия със
Коментари Харесай

Измамник, обвинен, че е откраднал 100 милиона долара от армията, за да ги похарчи за луксозни домове, колите могат да се пенсионират с пълни предимства: „Спечелих го“

Измамник, който е упрекнат, че е измамил американската войска със 100 милиона $ получи зелена светлина да се пенсионира с цялостни преимущества.

57-годишната Джанет Яманака Мело, която сега е обект на престъпно следствие, безочливо твърди, че е „ спечелила “ пакета си за пенсиониране на държавен чиновник, макар че се твърди, че е употребила средствата за закупуване на над 30 жилища, първокласни коли и бижута през седемгодишния интервал скица.

Военните признаха, че не може да се направи нищо, с цел да бъдат арестувани преимуществата на Mello от нея, защото те са предпазени от федерален закон, който беше арестуван в държавната администрация.

„ Командата няма пълномощия да повлияе на пенсионирането на госпожа Мело “, сподели представител на армията пред San Antonio Express-News.

„ В сходство с 5 раздел 8312 на кодекса на Съединени американски щати, на обещано лице може да бъде отхвърлен анюитет или пенсионна заплата въз основа на службата на лицето, в случай че лицето е наказано за държавна измяна, протест или...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР