Измама с обувки менте втрещи цяла България по празниците, научи

...
Измама с обувки менте втрещи цяла България по празниците, научи
Коментари Харесай

Обувки менте от Пловдив заляха страната, измамените - десетк...

Измама с обувки менте втрещи цяла България по празниците, научи " Марица ". Десетки поръчали чифтове по 60, 70 и 80 лева, с цел да изненадат свои близки с подарък, само че когато пратката пристигнала, били сюрпризирани неприятно. Обувките се продават главно в обществените мрежи, като се изпращат от куриерски офис в пловдивския квартал " Изгрев ", споделят излъгани. След като стоката е получена и клиентът заплати обаче, изпращачът потъва вдън земя.

Една от опарените е от Радомир. Тя е закупила чифт обувки, само че когато взима пакета от офиса на куриера и го отваря, вижда, че лявата и дясната са с разнообразни номера. Описала е проблема в обществените мрежи. " Поръчах от уеб страницата. Пращат ми два разнообразни номера. Звъниш - не подвигат. Принуден си да платиш доставка и в двете направления. Пишеш им, те ти споделят, че са фабрично разнообразни номера. Е, да, запитвам, толкоз ли изпаднахме, че да носим разнообразни номера обувки. Пазете се! На вас може да пратят фабрично два леви, или десни. Даже ме и блокираха. Представям си какъв брой излъгани има и какъв брой не са погледнали номерата, и може би са с разнообразни. Пазете се, хора! Имат няколко уеб страницата ", предизвестява тя и добавя, че е сезирала полицията.

Млада пловдивчанка също е измежду ужилените. " Аз също поръчах и при мен се получи същото, дори моделът беше различен. И няма свързване с тях по-късно ", написа тя възмутено.

Коментарите под поста са десетки. " Само като видиш Изгрев, би трябвало да си наясно, че е някой спекулант ", написа един. Друг пък поучава да се купуват единствено оригинали, които са с 40-50 лева по-скъпи. Трети размахва пръст да се пазари единствено от тествани уеб сайтове и тествани продавачи, тъй като ментетата са на всички места.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР