измъкна много важни три точки в битката за топ 4,

...
измъкна много важни три точки в битката за топ 4,
Коментари Харесай

Това ли е най-странният червен картон в историята на Премиър лийг?

измъкна доста значими три точки в борбата за топ 4, откакто надви с 1:0 над на „ Молиню “, само че този дуел ще се запомни не с играта и резултата, а може би с най-странния червен картон в цялата история на Висшата лига. Поне по този начин настояват мнозина от анализаторите в. Главният рефер Майкъл сподели два жълти картона един след различен на Габриел поради това, че нападателят извърши две нарушавания в границите на към пет секунди в 69-ата минута. Първо бразилецът блъсна, който изпълняваше тъч, а по-късно това повали Чикиньо, който спринтираше с топката, откакто също го избута в тил. Оливър подвигна жълт картон, смъкна ръката си, след което го подвигна повторно, което разумно докара и до червен картон за Мартинели.

Gimana nih tanggepan kalian terkait red card nya G.Martinelli? Apakah dia layak mendapatkannya?

SOURCE: ARSENAL's Official Youtube.
Arsenal Martinelli
— Gooners (@AFC_kita)
След мача Артета съобщи, че ще изиска пояснение от асоциацията на професионалните съдии.

„ Никога не съм виждал сходно нищо. Никога в кариерата си. 18 години съм в тази страна и за първи път виждам такова решение. Правилата може да споделят, че е допустимо, само че реферът би трябвало да има огромно предпочитание да направи такова нещо “, съобщи Артета.

Мартин Киоун, който работи като анализатор в BT Sport укори Оливър в формализъм: „ Това може да е е разпоредбите, само че мисля, че е педантично от страна на съдията. Има честен проблем с това, което направи реферът. “

Според мнозина Оливър е би трябвало да спре играта още при първото нарушаване на Мартинели и да му покаже просто жълт картон.

Мениджърът на Уулвърхамптън Бруно Лаже също имаше искания към Оливър, като съгласно него две груби неточности на съдиите са повлияли на резултата. Първата е при попадението на Мартинели което съгласно португалеца е трябвало да бъде анулирано поради нарушаване на нападателя против Са, а втората е при автогола на Джака, който бе анулиран поради това, че Раул Хименес, който бе в състояние на засада, е влияел на играта.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР