Изложението TRUCK EXPO 2021 ще се проведе от 10 до

...
Изложението TRUCK EXPO 2021 ще се проведе от 10 до
Коментари Харесай

За първи път след пандемията: Електрически камиони пристигат...

Изложението TRUCK EXPO 2021 ще се организира от 10 до 12 юни в Международен панаир Пловдив. Това е първата демонстрация в мострения и търговски център след оповестяване на изключителните ограничения поради ковид през март 2020 година TRUCK EXPO е най-голямото в България ревю за тежки и лекотоварни коли, рейсове и профилирани транспортни средства. То показва софтуерни и механически нововъведения в бранша на тежката автомобилна промишленост, а също - нови услуги за професионалната аудитория и атракции за фамилии и почитатели на тежките машини.

В рамките на проявата ще бъдат показани електрически леко и тежкотоварни коли на Volvo и Мercedes-Benz, система за следене на дистанцията и за спешно прекъсване на DAF, тежковозният влекач 730 S на SCANIA, както и други нововъведения в сектора.

Организаторите регистрират, че новите технологии към този момент преоформят бранша на товарните транспорти. Отговорът, който автомобилните производители дават на провокациите от пандемията, е напълно софтуерен, създавайки нови стандарти за работа и сигурност на услугите.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР