Изложбата ще бъде открита от Н.Пр. д-р Ахмед Ал Мадбух

...
Изложбата ще бъде открита от Н.Пр. д-р Ахмед Ал Мадбух
Коментари Харесай

Фотоизложба „Палестина – Светата Земя“ представя в Пловдив културно-историческото наследство и традиции от библейските земи

Изложбата ще бъде открита от Н.Пр. доктор Ахмед Ал Мадбух дипломат на Палестина и доайен на Дипломатическия корпус у нас

На 3 май 2022г., вторник, в 18.00 часа, в Дом на културата „ Борис Христов “ гр. Пловдив, предверие ет.2, Извънредният и пълномощен дипломат на Държавата Палестина в Република България и доайен на Дипломатическия корпус у нас – Н.Пр. доктор Ахмед Ал Мадбух ще открие изложбата „ Палестина – Светата Земя “.

Фотоекспозицията показва античните градове и духовни светилища на Палестина, културно-историческото завещание и обичаи, съхранили до през днешния ден хубостта и мистиката, вписани във вековните митове за библейските земи.

Скални манастири, римски конгреси, религиозни светини и естествени явления ще привлекат вниманието на посетителите с невероятната си история, цветове и форми.

Представянето на изложбата в Пловдив се провежда от Посолството на Държавата Палестина в Република България и се реализира с общителното домакинство на община Пловдив.

Изложбата, част от пътуващите експозиции на Посолството, е обект на интерес от страна на най-големите културни изложби и фестивали в страната ни.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР