Излизането от ЕС без сделка ще бъде „катастрофално” за страната,

...
Излизането от ЕС без сделка ще бъде „катастрофално” за страната,
Коментари Харесай

Британски министър: Brexit без сделка ще бъде катастрофален за страната

Излизането от Европейски Съюз без договорка ще бъде „ катастрофално” за страната, съобщи английският министър Грег Кларк.
" Brexit без договорка ще докара до „ пагубна обстановка, в която ние ще имаме най-смешните условия за търгуване с нашия непосредствен партньор”, съобщи той пред BBC.
При подобен сюжети Англия ще бъде принудена да търгува с Европейски Съюз посредством изискванията на Световната комерсиална организация, което може да значи, доста по-високи мита за импорт на някои артикули, като коли да вземем за пример.
Към този миг наподобява, че Обединеното кралство ще се отдели от съюза на 29 март, даже и в случай че Народното събрание не утвърди договорката, която държавното управление контракти с Европейски Съюз.
„ Моята позиция е, че би трябвало да работим дружно и да избегнем излизането без договорка, тъй като не мисля, че има болшинство в Народното събрание, което да го толерира”, сподели той.
Кларк прикани депутатите за „ оставят разликите си настрани” и добави, „ ние би трябвало да се държим по този начин както нашата интернационална известност допуска, а точно да сме прагматични и надеждни. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР