Излезе първият трейлър на филма за Наполеон на британския режисьор

...
Излезе първият трейлър на филма за Наполеон на британския режисьор
Коментари Харесай

Излезе първи трейлър на Наполеон на режисьора Ридли Скот

Излезе първият филмов откъс на кино лентата за Наполеон на английския режисьор Ридли Скот с присъединяване на артиста Хоакин Финикс в ролята на владетеля.

Откъсът споделя за началото на политическата кариера на Наполеон през призмата на връзката му с Жозефин дьо Боарне, която по-късно става негова брачна половинка, отбелязва телевизионният канал Франс 3. 

 

В филмовия откъс са показани и значими моменти от биографията на Наполеон, като поемането на властта, египетската акция и коронацията.

Ролята на Жозефин се извършва от Ванеса Кърби, позната от кино лентата " Мисията невъзможна " и сериала " Короната ".

 
 Napoleon Still
Новият план дава опция на Ридли Скот да се завърне към интервал, по време на който се развива действието в първия му игрален филм " Дуелистите " (1977). С него Скот печели наградата за дебютен филм на кинофестивала в Кан. 

" Наполеон " е продукция на " Епъл ", като се чака да излезе в киносалоните в края на ноември, а по-късно ще бъде пусната и в платформата " Епъл плюс ".

 
 Napoleon Ridley Scott Film Gets R Rating Runtime And First Teaser Watch Here
За повторно ще забележим Хоакин като император в лента на Ридли Скот. През 2000 година той изигра ролята на сина на Марк Аврелий - Комод, а през ноември ще го гледаме на огромния екран на Наполеон Бонапарт още веднъж под управлението на Скот.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР