Излъчване на новини от FOX 35:ОКРУГ МАРИЪН, Флорида - Двама

...
Излъчване на новини от FOX 35:ОКРУГ МАРИЪН, Флорида - Двама
Коментари Харесай

Тийнейджъри във Флорида влизат с взлом в къщата, крадат играчка за дъвка с токов удар, депутати казват: „Нещата току-що се случиха“

Излъчване на вести от FOX 35:

ОКРУГ МАРИЪН, Флорида - Двама младежи във Флорида бяха задържани, откакто се допуска, че са проникнали в къщата на жена през прозорец и са откраднали играчка за дъвка с електрошок и комплект отвертки, съгласно офиса на шерифа на окръг Марион.

Джеремая Смит, 18, и 17-годишен обвинен бяха задържани и упрекнати в жилищни обири, дребни обири и незаконни злодеяния след случая, който се разигра в блок 2600 на NW 110th Avenue в Окала в понеделник, съгласно клетвена декларация за арест. FOX 35 News избира да не посочва името на другия обвинен заради възрастта му.

Полицаите бяха изпратени в дома в Окала, откакто жена заяви за кражба с щурм в дома й. Тя сподели, че е видяла двама обвинени мъже да се разхождат в дома й на системата за домашно наблюдаване. Жената не е била у дома по време на хипотетичната кражба с щурм.

Когато служителите на реда пристигнали, видели двамата младежи да вървят по алеята. Те обаче избягаха в близката гора, когато видяха заместника, само че в последна сметка излязоха и се съгласиха да приказват с депутатите, откакто бяха арестувани, се споделя в клетвената декларация.

Двамата младежи имаха раница, която съдържаше набор от отвертки и играчка за смешка дъвка с електрически потрес към момента в истинската си опаковка, съгласно депутатите. Собственичката сподели, че тези движимости са нейни и се правят оценка на 50 $. Тя също по този начин сподели, че младежите евентуално са получили достъп през огромен прозорец, който са счупили, чието коригиране ще коства 800 $.

СВЪРЗАНИ ЗАГЛАВИЯ :

Тийнейджърите признаха пред депутатите, че са счупили прозореца, с цел да влязат в дома, се споделя в клетвената декларация. Те също по този начин споделиха, че са карали в близост с мръсните си колела, когато на един от тях му свърши бензинът. След като Смит изтича у дома, с цел да вземе туба с бензин, с цел да изпълни мотора, те „ взеха решение да ревизират “ дома на дамата, откакто схванаха, че няма никой у дома.

Смит сподели, че „ не са се качили до в дома на жертвата, с цел да влезе с щурм, само че нещата просто се случиха “, се споделя в отчета.

Смит е освободен откакто е платил гаранция от 14 000 $. Статутът на настойничество на 17-годишния не е прочут все още.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР