Изкуственото осеменяване, което Бергер извърши, доведе до успешна бременност и

...
Изкуственото осеменяване, което Бергер извърши, доведе до успешна бременност и
Коментари Харесай

В делото се твърди, че бивш професор от Медицинското училище в Харвард е използвал собствена сперма, за да оплоди тайно пациентка

Изкуственото осеменяване, което Бергер извърши, докара до сполучлива бременност и дъщерята на Депоян, Каролин Бестър, се роди през януари 1981 година По-рано тази година, Бестър организира домакински ДНК тест и откри, че Бергер е нейният биологичен татко, съгласно делото.

Говорител на Харвардското здравно учебно заведение сподели, че Бергер е академично обвързван с здравното учебно заведение, само че главното му място на работа е в разнообразни лечебни заведения, свързани с Харвард, които учебното заведение не има или не ръководи.

Бостънската клиника за ин витро плодовитост, чието разкриване оказа помощ Бергер, не отговори незабавно на телефонно питане за коментар.

Адам Улф, юрист, представляващ Depoian, сподели, че Бергер ясно е знаел, че това, което прави, е неверно.

„ Някои хора назовават ​​този отблъскващ акт здравно обезчестяване, само че без значение от това по какъв начин го наричате, отвратителният и непоносим акт на доктор Бергер умишленото непозволено държание е неетично, недопустимо и нелегално, сподели Волф пред кореспонденти в ср...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР