Изкуственият интелект не е заплаха за мислещите, каза банкерът Левон

...
Изкуственият интелект не е заплаха за мислещите, каза банкерът Левон
Коментари Харесай

Левон Хампарцумян: Умението да питаш ще бъде много скъпо платено

Изкуственият разсъдък не е опасност за мислещите, сподели банкерът Левон Хампарцумян в студиото на видео подкаста " Какво могат парите ". Алгоритмите и системите ще се усъвършенстват, само че умеенето да питаш ще бъде доста скъпо платено, счита гостът и уточни, че Азия се обрисува като района с най-висока икономическа скорост в идващите десетилетия, само че и като район с необикновен фетиш към образованието, какъвто не виждаме сега в Европа.

" Необходимо е да се интегрираме по-силно с европейските стопански системи и европейската валута ", уточни Хампарцумян.

Макар и те да имат своите слаби места, тези клубове превъзхождат нашите самостоятелни благоприятни условия да се оправим с провокациите на света.

За бизнеса и дейните хора у нас Еврозоната е доста значима освен поради икономическите резултати, тя е геополитическа котва, която ще ни държи надалеч от популизма. Всички, които желаят да ни вадят от Еврозоната и Европейски Съюз, са гръмогласни, само че не споделят къде желаят да ни водят. А там, където биха ни завели, няма да ни хареса, разяснява банкерът.

" Ако ти вържат ръцете и краката и ти кажат да тичаш с някой, който е с развързани ръце и крайници, няма по какъв начин да го надбягаш. "  Тази метафора употребява гостът, с цел да илюстрира задачите на Зелената договорка и уточни, че Европа има потребност от диалог за висока енергийна успеваемост и проект за реиндустриализация.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР