Изкуственият интелект е навсякъде и отведнъж. Сега към клавиша Copilot

...
Изкуственият интелект е навсякъде и отведнъж. Сега към клавиша Copilot
Коментари Харесай

Малко странна идея: Logitech представи компютърна мишка с бутон, който стартира ChatGPT

Изкуственият разсъдък е на всички места и изведнъж. Сега към клавиша Copilot в бъдещите компютри ще се причислят мишки с бутона ChatGPT.

Logitech разгласи собствен личен метод за бързо взаимоотношение с изкуствения разсъдък. Това е Logi AI Prompt Builder, който ви разрешава да извиквате ChatGPT с едно натискане на специфичен бутон на клавиатурата или мишката. След това ще ви бъдат показани авансово дефинирани подкани. Например, перифразиране, обрисуване или редуциране на текст. Можете също по този начин да ги персонализирате по собствен усет – според от това кои варианти на ChatGPT употребявате най-често. Абонатите на ChatGPT Plus да вземем за пример могат да зададат съществена подкана за изображение.

Компанията също по този начин има намерение да предложи на пазара най-малко един модел мишка с обособен бутон за изкуствен интелект, който към този момент е авансово конфигуриран. Съобщава се, че към този момент устройството ще се предлага единствено в Съединени американски щати и Англия – на цени надлежно $49,99 и £54,99.

В същото време Logi AI Prompt Builder не изисква безусловно специфична мишка с изкуствен интелект. Други устройства на Logitech също ще бъдат подобаващи (въпреки че да вземем за пример Logitech M557, която журналистката от The Verge Емили Дейвид искаше да употребява по време на теста, се оказа остаряла за програмата). В края на краищата това е метод Logitech да накара повече клиенти да купуват нейните устройства.

Засега Logi AI Prompt Builder работи единствено с ChatGPT и схваща единствено британски език, макар че компанията работи по свързването на програмата с други чатботове.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР