Изкуствените мигли са много изкушаващи в момента. Виждаме ги навсякъде

...
Изкуствените мигли са много изкушаващи в момента. Виждаме ги навсякъде
Коментари Харесай

Всичко, което трябва да знаете за екстеншъните за мигли

Изкуствените мигли са доста изкушаващи сега. Виждаме ги на всички места към нас и съвсем всички наши познати имат такива мигли. Процедурата, при която се залепват обособени косъмчета сред естествените косъмчета на миглите основават спомагателен размер и дължина, без да има спластени мигли и струпване на серпантина. Тези мигли стават все по-популярни, заради доста причини- наподобяват добре, икономисват ни време заран и така нататък

Трябва да знаете някои неща, преди да решите да си поставите такива мигли:

Първо, слагането на изкуствени мигли е обвързано с време и пари. Поставянето на миглите лишава много време, като зависи от типа на самите екстеншъни. Плюс това, след слагането на миглите, те би трябвало да се поддържат, което значи, че ще би трябвало да посещавате салона постоянно. Помнете, че получавате това, за което плащате, тъй че се пазете от предложения, които ви наподобяват прекомерно преференциални.

За самата процедура, можете да получите набор от дължини и форми, добавени към естествените ви мигли. Миглите нормално варират от 6 до 18 мм. Не се слагат мигли, дълги повече от 15 мм, защото могат да бъдат рискови за здравето. Има най-различни форми на миглите, които се сортират според от формата на окото и желанието на клиента.

Веднъж поставени, изкуствените мигли изискват постоянна поддръжка. Ще се постанова да посещавате козметичното студио през 2-3 седмици. Ако изчакате 4 седмици, повече от половината от миглите ще са паднали и тогава ще бъде належащо да си поставите нови мигли. Трябва да се грижите за миглите си и сами. Премахнете спиралата от всекидневието си или най-малко сведете до най-малко използването й. Също по този начин би трябвало доста деликатно да почиствате грима си, с цел да не нараните миглите.

Най-големият въпрос: Това ще навреди ли на естествените ми мигли? Да, изкуствените мигли се свързват със болести, като конюнктивит (сърбеж и зачервяване), подути клепачи и загуба на естествени мигли. Ако попаднете в ръцете на добър козметик, няма да имате проблеми. Единствените случаи, в които може да се случи нещо такова, е в случай че попаднете в ръцете на не добре подготвен човек или в случай че не спазвате инструкциите.

И въпреки всичко, изкуствените мигли не са за всеки. Ако някой има извънредно тънки мигли или малцина, резултатът няма да бъде същият. Изкуствените мигли се прикрепят към естествените мигли, а не към кожата. Също по този начин, не си заслужава да си ги сложат хора, които няма да влагат в тяхната поддръжка. Удължаването на миглите е инвестиция. Те са нещо, което би трябвало да поддържате, тъкмо както и ноктите. Така че, в последна сметка от вас зависи дали в действителност имате времето и парите да го извършите.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР